Chat with us, powered by LiveChat

ENDLESS POOLS MODELLEK

  • Endless Pools fitness medencék

    Házi fittness központ, és közös kikapcsolódásra szolgáló jakuzzi egyben!

  • Endless Pools fitness medencék

    Élvezze otthonában a végtelen úszás örömét ellenáramoltatóval ellátott jakuzziban!

  • Endless Pools fitness medencék

    Házi fittness központ, és közös kikapcsolódásra szolgáló jakuzzi egyben!

Endless Pools modellek

Az Endless Pools úszó masszázsmedencék első sorozata több funkcióval rendelkezik, ugyanis az ellenáramoltató oldalon futó/gyaloglópad szolgálja a testedzést. A víz ellenállása miatt egészen másképpen dolgoztatja meg az izmainkat ez az edző alkalmatosság. Bizonyos modelleknél megtalálható egy rögzítőrúd is, ami azt a célt szolgálja, hogy az úszónak kevésbé kelljen arra figyelnie, hogy a medence középvonalában maradjon, benne az áramló vízsugárban.

Válassza ki a saját kategóriáját medencéinkből!

Az Endless Pools az amatőr úszók és jakuzzizók minden igényét igyekszik kielégíteni. Ha szeretne egy hobbi medencét ellenáramoltatóval, ha szívesen úszna, evezne, vagy ha napi fitness edzését szeretné otthon a saját úszómedencéjében elvégezni, mi az Endless Pools medencéivel biztosan megtaláljuk Önnek a megfelelő megoldást.

Endless Pools Fitness Systems modellek
E2000
E700

E500

E550

Swim Cross Exercise Systems modellek

X2000

X500

Endless Pools R sorozat

R200

R500

Megálmodtuk a helyben úszást

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk az úszógépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

A lábaknak: víz alatti futópad

A vízárammal szembeni futás nagyon egészséges. Az Endless Pool víz alatti futópad segítségével az ízületeinket kímélve tudunk a víz ellenállását kihasználva intenzíven edzeni, lábunkat erősíteni.

Kérjen Endless Pools próba időpontot!

Egyeztessen időpontot, és próbálja ki a legújabb medencéinket! Egy Endless Pools fitness medencében úszni egészen más, mint egy átlagos swim spa-ban.

Kérje ajánlatunkat egy megfelelő medencére!

Szívesen készítünk Önnek egy személyre szabott ajánlatot. Érdemes kiválasztania azt a modellt, amely az Ön igényeinek és életstílusának megfelel.

Rendelje meg Endless Pools medencéjét

Ha már eldöntötte, hogy melyik fitness összeállítást választja, akkor itt az idő, hogy megrendelje saját Endless Pools medencéjét, és indulhat a gyártás.

Tekintse meg további képeinket!

Spatrend Outdoor Company