Ünnepi kerti bútor ajánlatok

Rendezze be kertjét, teraszát az ünnepekre!

Alakítsa ki kültéri nappaliját kedvezményes áron, és ősszel se mondjon le a friss levegőről, a szabadban töltött időről. Válasszon kényelmes kerti bútora mellé terasz árnyékolót, mely lehetővé teszi, hogy évszaktól függetlenül használhassa teraszát. Látogasson el bemutatótermeink egyikébe, vagy kérje ajánlatunkat!  

AKCIÓNK A KÉSZLET EREJÉIG TART!

A DECEMBERI KEDVEZMÉNYRŐL

Ismerje meg a a Jati & Kebon kerti bútorok modern, mintimalista stílusát, vagy válogasson az Ethos klasszikus formavilágú, polyrattan kerti garnitúrái között. Tegye meghitté az ünnepeket az Italkero teraszmelegítőkkel, melyek nem csak kellemes hangulatot, de kellemes hőmérsékletet is biztosítanak a szabad levegőn töltött időhöz.  

Látogasson el bemutatótermeink egyikébe, és válogasson a kerti étkezőbútorok, kültéri kanapék, asztalok, székek és fotelek széles választékából. Ha nehezen tud dönteni, kérje szakértő kollégáink segítségét kertje, terasza berendezéséhez, készségesen segítenek Önnek a választásban. Ne maradjon le ünnepi, extra kedvezményeinkről, rendezze be kertjét, teraszát még idei áron!

/ A Spatrend csapata

SpaTrend - The Lifestyle Company