Köszönjük masszázsmedencéink iránti érdeklődését, de válaszolna még néhány kérdésre?

A gördülékeny kommunikáció miatt kérnénk Öntől további információkat a masszázsmedencékkel kapcsolatban.

3D virtuális séta a SpaTrend óriási jakuzzi és kültéri wellness bemutatótermében

A jelen helyzethez alkalmazkodva rendhagyó módon járhatja be ürömi központi bemutatótermünket, amelyben több, mint 1200 négyzetméteren tengernyi jakuzzi, kerti grill és kerti bútor között sétálva mutatjuk be a kültéri élet minden termékét, amelyet kínálatunk tartalmaz Csatlakozzon hozzánk!

Ismerje meg a jakuzzi típusokat!

Három, különböző jakuzzi típust mutatunk be kínálatunkból, melyek az egyedi igényekhez igazodva szolgálják ki a wellness rajongó közönség igényeit. Akár nyaralójába keres egy egyszerűen telepíthető jakuzzit, akár otthonába szeretne egy prémium masszázsmedencét, kínálatunkban biztosan megtalálja álmai jakuzziját!  

HOTSPRING JAKUZZIK
Amerika kedvenc masszázsmedencéi a HotSpring jakuzzik, melyek prémium masszázsélményt kínálnak. Mind megjelenésükben, mind funkciójukban a kategória csúcsát jelentik.
FREEFLOW JAKUZZIK
A Freeflow jakuzzik legnagyobb előnye a könnyű telepíthetőség. Akár otthonába, akár nyaralójába szeretne egy igazi kompakt darabot, a Freeflow jakuzzi kiváló választás lehet.
SOFTUB JAKUZZIK
A Softub jakuzzik különlegessége, a pehelykönnyű súlyukban rejlik. A Softub masszázsmedencék a legszűkebb kertbejárón is könnyedén beguríthatók és telepíthetők.

KÉRJE JAKUZZI SZAKÉRTŐINK SEGÍTSÉGÉT, VIRTUÁLIS KÖRBEVEZTÉSÉT

Kérje jakuzzi szakértő kollégáink telefonos, vagy online körbeveztését 3D bemutatótermünkben, tegye fel kérdéseit, mindenben segítségére leszünk! Válasszuk ki együtt az Ön igényeinek megfelelő masszázsmedencét!

SpaTrend - The Lifestyle Company