Miért a SpaTrend?

A SpaTrend küldetése az, hogy a lehető legtöbb ember teljes értékű kikapcsolódását és feltöltődését támogassa mind a gyönyörű és hangulatos otthoni környezetben, mind a wellness szállodák wellness központjában és teraszán. Hiszünk abban, hogy a felgyorsult életünkben szükség van aktív pihenésre és a szeretteinkkel együtt töltött minőségi időre.

Általában azok választanak minket, akik hozzánk hasonlóan hisznek abban is, hogy a minőségi térrendezés csak a kiváló minőségű, megjelenésű és időtálló termékekkel lehetséges. Ezen alapelv mentén igyekszünk a wellness és kültéri lakberendezés területén az elvárt maximumnál is többet nyújtani az ügyfeleink és partnereink számára. Ügyfeleinket azzal segítjük leginkább, hogy nemcsak projekt végén, hanem már a tervrajzok elkészülésének, vagy akár az ötletek megszületésének pillanatában igyekszünk segíteni a legjobb megoldások kialakításában. Partnereink között tartjuk számon azt a sok száz tervezőt, akik segítik az ügyfeleiket a választásban.

Kik vagyunk mi?

A SpaTrend csaknem két évtizede a minőségi kültéri wellness és kertberendezés képviselője. A tevékenységünket masszázsmedencék, ismertebb nevükön jakuzzik forgalmazásával kezdtük. Ügyfeleink között azok jelentek meg elsőként, akik minőségi termékekkel szerették volna berendezni otthoni wellness terüket. Sok ezer elégedett ügyfelünk a legjobb bizonyíték számunkra, hogy érdemes volt a nemzetközileg is ismert és elismert kiváló termékeit beterveznünk ügyfeleink otthonába.  

 A kertek és a teraszok természetesen nemcsak a wellness és feltöltődést, hanem a kellemes időtöltést és a kényelmes kikapcsolódást is szolgálják, ezért kínálatunkat bővítettük olyan nyugat-európai és amerikai kerti bútorokkal, kerti grillekkel, pergolákkal és napernyőkkel, amelyek minőségileg, megjelenésükben és tartósságukban megfelelnek a cég alaptermékeit jelentő masszázsmedencék színvonalának. A kertek és a teraszok természetesen nemcsak a wellness és feltöltődést, hanem a kellemes időtöltést és a kényelmes kikapcsolódást is szolgálják, ezért kínálatunkat bővítettük olyan nyugat-európai és amerikai kerti bútorokkal, kerti grillekkel, pergolákkal és napernyőkkel, amelyek minőségileg, megjelenésükben és tartósságukban megfelelnek a cég alaptermékeit jelentő masszázsmedencék színvonalának. Hogy a wellness tér teljes legyen kül- és beltéri szaunák építésébe kezdtünk és igyekszünk minden felmerülő igénynek megfelelni. 

REFERENCIÁK

SpaTrend - The Lifestyle Company