HOTSPRING PULSE

7 férőhely / 49 befúvó / 1.685 liter

 

KÜLÖNLEGES VONALVEZETÉS, TÁGAS KIALAKÍTÁS

A Limelight modellek a Watkins kínálatának legmodernebb vonalvezetésű jakuzzijai. A Limelight PULSE hagyományos fekvőhely nélküli kivitele alkalmassá teszi hogy kisebb társaságok kedvelt masszázsmedencéje legyen. Az 49 masszázsbefúvó amerikai szinten csúcskategóriának számít, ennél lényegesen többre ebben a méretben általában nincs szükség.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 7 személy
Méretek: 226 x 226 x 97 cm
Tömeg (száraz): 460 kg
Tömeg (vízzel): 2.705 kg
Űrtartalom: 1.685 liter
Befúvók: 49 db
 

Szűrési felület: 9,3 m2
Kezelőpanel: IQ 2020

(LCD control panel)

Áramigény: 230V, 50Hz 20A (többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 2 db (9000 + 9200)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,5 + 2,5
Induló teljesítmény (LE): 5,2 + 5,2
Motor fokozatok: 2 + 1

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 49
XL Dual Rotary befúvó: 1
XL Single Rotary befúvó: 1
XL Direct befúvók: 2
Standard Single Rotary befúvó 4
Standard Directional befúvó 2
Directional Precision befúvó 35
Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer
Hangulati elemek:
Raio™ LED-világítás 32
Megvilágított Vidro™ vízesés

 

KÜLÖNLEGES DESIGN

A Limelight sorozatba tartozó jakuzzikat úgy tervezték, hogy egyrészt kiváló masszázst biztosítsanak, másrészt, kellemes atmoszférát teremtsenek.

A kényelmes ülőhelyek erőteljes fúvókákkal rendelkeznek, amelyek a válltól a lábujjakig intenzív masszázst biztosítanak, és célirányosan fejtik ki hatásukat.
A Limelight Collection masszázsmedencék egészen különböző fúvókákkal rendelkeznek, melyek mind más funkciót látnak el.

JAKUZZI A TÁRSAS EGYÜTTLÉTHEZ

A Limelight Collection sorozat igen impozáns, és különösen tágas darabja a Limelight Pulse. A vékony vízsugarakat lövellő szökőkút, a több színű, több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek.

ERŐTELJES BEFÚVÓK

A drámai hatású a fényes krómfúvókáktól kezdve a sok színes Led fénypontig a Limelight sorozat ámulatba ejtő hatást jelent. A jakuzzi által nyújtott kikapcsolódás lenyűgöző, és örömteli. Számos, átgondolt tervezési részletet figyelhetünk meg minden Limelight jakuzzikban: egyedülállóan formázott belső héjat, egy bonyolult lábrész mintázatot; több pontos színes világítást; nagy, merész fúvókákat; gyönyörű és tartós oldalburkolatot; elegáns héj színeket a gyöngyházból a márványszerűig.

QUARTET BEFÚVÓK

A hát és vállak erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyeket irányát külön-külön beállíthatjuk.
JETSTREAM BEFÚVÓK
A lábakból űzi el a feszültséget a két, párhuzamosan működő FootStream befúvó, amelyek az összes jet közül a legerősebbek!

SOOTHINGSTREAM BEFÚVÓK
A hát alapvető masszírozását végzi ez a konszolidált elrendezésű befúvó csoport, melynek alsó fúvókái működés közben forognak.
PRECISION BEFÚVÓK

Fix, célirányosan beállított alapvető fúvóka együttes a hátizmok masszírozására..

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!

Spatrend Outdoor Company