HOTSPRING FLASH

7 férőhely / 41 befúvó / 1.925 liter

 

KEDVEZŐ MÉRETEK – KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY

Kiváló választás a HotSpring-től a Limelight Flash, mert nagy belső terű, és csak ülőhelyekkel rendelkező masszázsmedence. Ha tüzetesen megnézzük a medencét, láthatjuk, hogy mindent tud, amit a hátmasszirozásnál egy jakuzzi tudhat. A masszázsmedencét vékony sugarakat lövellő szökőkúttal látták el, a több színű, valamint a több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs egyenes design a jellemző.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 7 személy
Méretek: 213 x 213 x 91 cm
Tömeg (száraz): 385 kg
Tömeg (vízzel): 2.310 kg
Űrtartalom: 1.925 liter
Befúvók: 41 db
 

Szűrési felület: 9,3 m2
Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz 20A
(többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 2 db (8200 + 8000)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,0  + 2,0
Induló teljesítmény (LE): 4,0 + 4,0
Motor fokozatok: 2

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 41
XL Dual Rotary: 1
XL Single Rotary befúvók: 3
XL Directional: 1
Standard Single Rotary befúvók: 4
Standard Directiona befúvók 5
Directional Precision befúvók 28

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer
Hangulati elemek:
Raio™ LED-világítás 27
Megvilágított Vidro™ vízesés

 

 

KÜLÖNLEGES DESIGN

A Limelight sorozatba tartozó jakuzzikat úgy tervezték, hogy egyrészt kiváló masszázst biztosítsanak, másrészt, kellemes atmoszférát teremtsenek.

A kényelmes ülőhelyek erőteljes fúvókákkal rendelkeznek, amelyek a válltól a lábujjakig intenzív masszázst biztosítanak, és célirányosan fejtik ki hatásukat.
A Limelight Collection masszázsmedencék egészen különböző fúvókákkal rendelkeznek, melyek mind más funkciót látnak el.

OPTIMÁLIS KOMFORT A VIZEK SZERELMESEINEK

A sorozat utolsó előtti tagja a Limelight Flash a kedvezőbb árával, és erős jet-jeivel jelent vonzerőt a vízi masszázsélményre vágyóknak. A több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek. A modell csak ülőhellyel rendelkezik.

ERŐTELJES BEFÚVÓK

A drámai hatású a fényes krómfúvókáktól kezdve a sok színes Led fénypontig a Limelight sorozat ámulatba ejtő hatást jelent. A jakuzzi által nyújtott kikapcsolódás lenyűgöző, és örömteli. Számos, átgondolt tervezési részletet figyelhetünk meg minden Limelight  jakuzzikban: egyedülállóan formázott belső héjat, egy bonyolult lábrész mintázatot; több pontos színes világítást; nagy, merész fúvókákat; gyönyörű és tartós oldalburkolatot; elegáns héj színeket a gyöngyházból a márványszerűig.

QUARTET BEFÚVÓK

A hát és vállak erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyeket irányát külön-külön beállíthatjuk.

JETSTREAM BEFÚVÓK
A lábakból űzi el a feszültséget a két, párhuzamosan működő FootStream befúvó, amelyek az összes jet közül a legerősebbek!

SOOTHINGSTREAM BEFÚVÓK
A hát alapvető masszírozását végzi ez a konszolidált elrendezésű befúvó csoport, melynek alsó fúvókái működés közben forognak.
PRECISION BEFÚVÓK

Fix, célirányosan beállított alapvető fúvóka együttes a hátizmok masszírozására..

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!

Spatrend Outdoor Company