HOTSPRING FLAIR

6 férőhely / 43 befúvó / 1.270 liter

 

ELEGANCIA ÉS KÉNYELEM

A legsikeresebb Limelight modell a Limelight Flair. Ragyogó kagylószínű belső héjjal talán a legszemet-gyönyörködtetőbb látvány, főleg ha sötétben az éjszakai világítás is be van kapcsolva. Rendelkezik fekvőhellyel és három fejpárnával látta el a gyártó. A jakuzzi piacon az egyik leginnovatívabb designnel rendelkezik, különösen tágas és elegáns.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 6 személy
Méretek: 213 x 213 x 91 cm
Tömeg (száraz): 400 kg
Tömeg (vízzel): 2.150 kg
Űrtartalom: 1.270 liter
Befúvók: 43 db
 

Szűrési felület: 9,3 m2
Kezelőpanel: IQ 2020,

(LCD control panel)

Áramigény: 230V, 50Hz 20A 

(többfázisú)

Masszázsmotorok:

Wavemaster: 2 db (8200 + 8000)

Folyamatos teljesítm. (LE): 2,0 + 2,0

Induló teljesítmény (LE): 4,0 + 4,0

Motor fokozatok: 2 + 1

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 41

XL Dual Rotary befúvók: 1
XL Single Rotary befúvók: 2
XL Directional befúvók: 1
Standard Dual Rotary 6
Standard Directional 2
Directional Precision 31

Szórakoztató elektronikai opciók:

Vezeték nélküli TV és audio rendszer

Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval

Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer
Hangulati elemek:
Raio™ LED-világítás 32
Megvilágított Vidro™ vízesés

 

 

KÜLÖNLEGES DESIGN

A Limelight sorozatba tartozó jakuzzikat úgy tervezték, hogy egyrészt kiváló masszázst biztosítsanak, másrészt, kellemes atmoszférát teremtsenek.

A kényelmes ülőhelyek erőteljes fúvókákkal rendelkeznek, amelyek a válltól a lábujjakig intenzív masszázst biztosítanak, és célirányosan fejtik ki hatásukat.

A Limelight Collection masszázsmedencék egészen különböző fúvókákkal rendelkeznek, melyek mind más funkciót látnak el.

 

A LIMELIGHT JELLEMZŐJE: A KIFINOMULTSÁG

A Limelight Sorozat közepes méretű medencéje a Flair, bár ha jobban megfigyeljük ezt a sorozatot, akkor a észrevehetjük, hogy a vékonyabb falvastagság miatt a hasonló méretű modellekhez képest belül több hely áll rendelkezésre. A vékony sugarakat lövellő szökőkút, a több színű, több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek.

ERŐTELJES BEFÚVÓK

A drámai hatású a fényes krómfúvókáktól kezdve a sok színes Led fénypontig a Limelight sorozat ámulatba ejtő hatást jelent. A jakuzzi által nyújtott kikapcsolódás lenyűgöző, és örömteli. Számos, átgondolt tervezési részletet figyelhetünk meg minden Limelight  jakuzzikban: egyedülállóan formázott belső héjat, egy bonyolult lábrész mintázatot; több pontos színes világítást; nagy, merész fúvókákat; gyönyörű és tartós oldalburkolatot; elegáns héj színeket a gyöngyházból a márványszerűig..

QUARTET BEFÚVÓK

A hát és vállak erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyeket irányát külön-külön beállíthatjuk.
JETSTREAM BEFÚVÓK
A lábakból űzi el a feszültséget a két, párhuzamosan működő FootStream befúvó, amelyek az összes jet közül a legerősebbek!

SOOTHINGSTREAM BEFÚVÓK
A hát alapvető masszírozását végzi ez a konszolidált elrendezésű befúvó csoport, melynek alsó fúvókái működés közben forognak.
PRECISION BEFÚVÓK

Fix, célirányosan beállított alapvető fúvóka együttes a hátizmok masszírozására..

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!

Spatrend Outdoor Company