HOTSPRING BOLT

4 férőhely / 30 befúvó / 1.098 liter

 

KEDVEZŐ MÉRETEK – KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY

Kiváló választás a HotSpring-től a Bolt, mert kevesebb fúvókája lényegesen intenzívebb masszázsélményt biztosít. Ha jobban megfigyeljük ezt a sorozatot, akkor a észrevehetjük, hogy a vékonyabb falvastagság miatt a hasonló méretű modellekhez képest több hely áll rendelkezésre. A vékony sugarakat lövellő szökőkút, a több színű, több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 4 személy
Méretek: 203 x 203 x 84 cm
Tömeg (száraz): 320 kg
Tömeg (vízzel): 1.740 kg
Űrtartalom: 1.098 liter
Befúvók: 30 db
 

Szűrési felület: 6 m2
Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz 20A
(többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (8000)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,0
Induló teljesítmény (LE): 4,0
Motor fokozatok: 1

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 17
Combination XL befúvók: 1
Combination befúvók: 4
Direct befúvók: 12

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

 

KÜLÖNLEGES DESIGN

From the dramatic shell details to the shiny chrome jets and multiple points of light, your Limelight Collection spa will surely turn heads. Make your personal retreat a stunning addition to your home or backyard.
DETAILS: Numerous, thoughtful design details are integrated into each Limelight Collection spa; including: Uniquely sculpted shell interior; An intricate footwell pattern; Multiple points of colored lighting; Large, bold jets; Beautiful; yet durable, Everwood siding in three colors; Elegant shell colors ranging from pearlescent to marble-like.

OPTIMÁLIS KOMFORT A VIZEK SZERELMESEINEK

A sorozat utolsó előtti tagja a HotSpring Bolt a kedvezőbb árával, és erős jet-jeivel jelent vonzerőt a vízi masszázsélményre vágyóknak. A több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek.

ERŐTELJES BEFÚVÓK
Limelight Collection spas are designed to feel as good as they look. Comfortable seats feature powerful jets that massage from your shoulders to your toes, providing targeted relief to help you feel your best. 

Limelight Collection spas feature a variety of jets ranging from targeted Precision jets, to XL combination jets that soothe larger muscles.

QUARTET BEFÚVÓK

A hát és vállak erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyeket irányát külön-külön beállíthatjuk.
JETSTREAM BEFÚVÓK
A lábakból űzi el a feszültséget a két, párhuzamosan működő FootStream befúvó, amelyek az összes jet közül a legerősebbek!

SOOTHINGSTREAM BEFÚVÓK
A hát alapvető masszírozását végzi ez a konszolidált elrendezésű befúvó csoport, melynek alsó fúvókái működés közben forognak.
PRECISION BEFÚVÓK

Fix, célirányosan beállított alapvető fúvóka együttes a hátizmok masszírozására..

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!
Spatrend Outdoor Company