HOTSPRING BEAM

4 férőhely / 19 befúvó / 1.115 liter

 

MAGAS KOMFORT, KÜLÖNLEGES ELRENDEZÉS

Négy személy befogadására alkalmas jakuzzi a Limelight Beam, mely egyben azt is jelenti, hogy mind a négy személy tágas saját térrel rendelkezik a fürdőzés közben. Kiváló választás akkor, ha egyszerre kevés személy fogja használni a masszázsmedencét, illetve ha kis medencét jó felszereltséggel szeretnénk vásárolni.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 4 személy
Méretek: 203 x 203 x 84 cm
Tömeg (száraz): 385 kg
Tömeg (vízzel): 1.755 kg
Űrtartalom: 1.115 liter
Befúvók: 19 db
 

 

Szűrési felület: 9,3 m2

 

Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)

 

Áramigény: 230V, 50Hz 20A 
(többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (9000)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,5
Induló teljesítmény (LE): 2,0
Motor fokozatok: 2

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 19
XL Directional befúvók: 1
Standard Single Rotary befúvók: 2
Standard Directional befúvók: 2
Directional Precision befúvók: 14

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer
Hangulati elemek:
Raio™ LED-világítás: 30
Megvilágított Vidro™ vízesés
Külső világítás

 

 

KÜLÖNLEGES DESIGN

A Limelight sorozatba tartozó jakuzzikat úgy tervezték, hogy egyrészt kiváló masszázst biztosítsanak, másrészt, kellemes atmoszférát teremtsenek.

A kényelmes ülőhelyek erőteljes fúvókákkal rendelkeznek, amelyek a válltól a lábujjakig intenzív masszázst biztosítanak, és célirányosan fejtik ki hatásukat.
A Limelight Collection masszázsmedencék egészen különböző fúvókákkal rendelkeznek, melyek mind más funkciót látnak el.

TÖKÉLETES KOMFORT KISEBB MEDENCÉBEN!

Ha megnézzük ezt a Limelight Beam jakuzzit, akkor láthatjuk, hogy igen különleges az elrendezése, mert szinte szemből helyezkednek el benne az ülőhelyek. A több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek.

ERŐTELJES BEFÚVÓK

Limelight Collection spas are designed to feel as good as they look. Comfortable seats feature powerful jets that massage from your shoulders to your toes, providing targeted relief to help you feel your best. 

Limelight Collection spas feature a variety of jets ranging from targeted Precision jets, to XL combination jets that soothe larger muscles.

QUARTET BEFÚVÓK

A hát és vállak erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyeket irányát külön-külön beállíthatjuk.

JETSTREAM BEFÚVÓK
A lábakból űzi el a feszültséget a két, párhuzamosan működő FootStream befúvó, amelyek az összes jet közül a legerősebbek!

SOOTHINGSTREAM BEFÚVÓK
A hát alapvető masszírozását végzi ez a konszolidált elrendezésű befúvó csoport, melynek alsó fúvókái működés közben forognak.
PRECISION BEFÚVÓK

Fix, célirányosan beállított alapvető fúvóka együttes a hátizmok masszírozására..

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!

Spatrend Outdoor Company