HOTSPRING ARIA

5 férőhely / 35 befúvó / 1.225 liter

OPTIMÁLIS MÉRETEK – FEKVŐHELLYEL

A HotSpring Aria jakuzzi ideális welness eszköz otthoni kikapcsolódáshoz, de kiváló társasági események színesítésére is. Intenzív masszázsbefúvói páratlan élményt nyújtanak, és kifinomult kidolgozottságával a méltó vetélytársa a kategória nagyobb jakuzzijainak is.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 5 személy
Méretek: 220 x 220 x 91 cm
Tömeg (száraz): 315 kg
Tömeg (vízzel): 1.939 kg
Űrtartalom: 1.225 liter
Befúvók: 35 db
 

Szűrők száma: 5 db, 100%-os szűrés Tri-X szűrők
Kezelőpanel: hagyományos
Áramigény: 230V, 50Hz 20A (többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (9000 + 8200)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,5 + 2,0
Induló teljesítmény (LE): 5,2 + 4,0
Motor fokozatok: 1 + 2

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 35
Moto-Massage DX befúvók: 1 (2)
SoothingStream befúvók: 2
JetStream befúvók: 2
Rotary Hydromassage befúvók: 2
Directional Hydromassage befúvók: 5
Hydrostream befúvók: 4
Directional Precision befúvók: 18

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

 

 

KIVEHETŐ KEZELŐPANEL

A kényelem érdekében a Highlife NXT modellek egyedülálló, vezeték nélküli távvezérlővel rendelkeznek érintőképernyős technológiával. A kezelőpanel rendkívül kényelmes használatot biztosít, teljes színes képernyővel, nagy ikonokkal és esztétikus menüvel látták el, ami megkönnyíti a funkciók beállítását. A jakuzzi használta közben kiveheti a távvezérlőt a dokkolóból és magához veheti a masszázsmedencében, hogy beállíthassa a jeteket, a világítást és akár a zenét a kedvenc ülőhelyéről.

TÖKÉLETES COMFORT – KEDVEZŐ MÉRET

A Highlife Collection jakuzzi sorozat legkedvezőbb helykihasználású tagja az Aria NXT. Vízkezelése un. 100% -os , ami a legjobb minőségű vizet biztosítja, és ennél a technológiánál a teljes áramló víz szűrve van, méghozzá úgy, hogy teljes fúvókahasználat esetén sem csökken a masszázserő.
A BellaFontana szökőkút, a több színű, több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek, például a színes exkluzív vezeték nélküli távirányító, ami tökéletes azok számára, akik a legjobb, legkényelmesebb kezelhetőséget részesítenék előnyben.

MOTO-MASSAGE DX BEFÚVÓK
HotSpring forradalmasította a hidromasszázst ezzel a megoldással. Az eljárás lényege, hogy a függőleges hátizom vonalában fel és le mozognak a fúvókák, ami talán a legjobban képes utánozni a kézi masszázs relaxáló hatását.

QUARTET BEFÚVÓK

A hát és vállak erőteljes masszírozására kialakított befúvók, melyeket irányát külön-külön beállíthatjuk.
JETSTREAM BEFÚVÓK
A lábakból űzi el a feszültséget a két, párhuzamosan működő FootStream befúvó, amelyek az összes jet közül a legerősebbek!
ROTARY HYDROMASSAGE BEFÚVÓK
Különleges élményt kínálnak a forgó fúvókák, melyeken pulzálva áramlik a nagy erejű víz.

SOOTHINGSTREAM BEFÚVÓK

A lapocka környékének masszírozásához és ellazítására kialakított befúvó. Különleges vibrálással bocsátja ki a vizet!
SOOTHINGSTREAM BEFÚVÓK
A hát alapvető masszírozását végzi ez a konszolidált elrendezésű befúvó csoport, melynek alsó fúvókái működés közben forognak.
PRECISION BEFÚVÓK

Fix, célirányosan beállított alapvető fúvóka együttes a hátizmok masszírozására..

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!
Spatrend Outdoor Company