HOTSPRING TX

2 férőhely / 10 befúvó / 525 liter

 

TEMPO – HA TÁGAS JAKUZZIRA VÁGYNA!

A HotSpring TX különleges formájú jakuzzi, melyet a gyártó akkor ajánl, ha nagyon kevés egybefüggő hely áll rendelkezésre, és igazodni kell a hely egyenes vonalához is. Jó választás lehet, ha csak sarokba tudjuk elhelyezni a masszázsmedencét, illetve ha egyszerre két személy fogja használni a wellness eszközt. 

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 2 személy
Méretek: 174 x 174 x 74 cm
Tömeg (száraz): 239 kg
Tömeg (vízzel): 925 kg
Űrtartalom: 525 liter
Befúvók: 10 db
 

Szűrőfelület: 2,8 m2
Kezelőpanel: IQ 2020 (LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz 16A (többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (4200)
Folyamatos teljesítm. (LE): 1,5
Induló teljesítmény (LE): 3,2
Motor fokozatok: 2

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 10
Motomassage befúvók: 1
Körkörös hidromasszázs befúvók: 1
Irányított Precision befúvók: 8

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

 

 

 

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robosztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől.

KÖLTSÉGHATÉKONY HIDROMASSZÁZS

Ez a modell legkedvezőbb árú jakuzzik közé tartozik, de a gyártó ebbe a modellbe beleépítette egysoros motomassage rendszerét. A Motomassage egy különleges befúvó rendszer, amiben föl-le mozgó vízsugár masszírozza meg a gerinc melletti izmokat. Ez az eljárás hasonló érzést kelt, mint a kézi masszázs.  

ROTARY MASSZÁZSBEFÚVÓK
HotSpot jakuzzi sorozat rendelkezik forgó hidromasszázs mefúvókkal is melyek igen különleges élményt nyújtanak. A körbe forgó befúvó nagyon hatékonyan lazítja el az izmokat, és hatásában összehasonlítható a kézi masszásszal. A befúvók hatékonyságát és erősségét a levegő hozzáadásával tovább tudjuk fokozni. A befúvók a fokozat átkapcsolásával erősebbé tehetők.

DIRECTIONAL PRECISION BEFÚVÓK
A lábakból űzi el a feszültséget a két, párhuzamosan működő FootStream befúvó, amelyek az összes jet közül a legerősebbek!

DIRECTIONAL HYDROMASSAGE BEFÚVÓK
A hát alapvető masszírozását végzi ez a konszolidált elrendezésű befúvó csoport, melynek alsó fúvókái működés közben forognak.

 

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!

Spatrend Outdoor Company