HOTSPRING TEMPO

6 férőhely / 45 befúvó / 1.575 liter

 

TEMPO – HA TÁGAS JAKUZZIRA VÁGYNA!

A HotSpring Tempo tágas belső terű 6 személyes jakuzzi 35 kiváló masszázsbefúvóval. Egy fekvőhelye miatt családi használatra is javasolt. Ergonómia tudományának felfedezései vezettek ennek a tökéletesen kényelmes masszázsmedencének a létrehozásához, melyben a különböző masszázshelyek különböző testrészeket dolgoznak meg, és ha sorban végigpróbáljuk az ülőhelyeket komplett masszázst kapunk.

 

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 6 személy
Méretek: 226 x 226 x 97 cm
Tömeg (száraz): 415 kg
Tömeg (vízzel): 1.514 kg
Űrtartalom: 1.575 liter
Befúvók: 45 db
 

Szűrőfelület: 6 m2
Kezelőpanel: IQ 2020 (LCD control panel)

Áramigény: 230V, 50Hz 20A
(többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 2 db (9200 + 9000)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,5 + 2,5
Induló teljesítmény (LE): 4,8 + 4,8
Motor fokozatok: 2 + 1

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 45
Irányított hidromasszázs befúvók: 6
Körkörös hidromasszázs befúvók: 4
Irányított Precision befúvók: 35

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

 

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robosztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől.

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS, KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY

A harmadik HotSpring sorozat, a HotSpot első pillantásra valamelyest egyszerűbb kialakításúnak tűnik, viszont a Tempo méretben és teljesítményben méltó vetélytársa a felső kategóriáknak. Ez a különösen tágas medence rendelkezik szökőkúttal, és több színű, több zónás LED világítással. Vékonyabb falvastagsága révén jobb a belső helykihasználása.

ROTARY MASSZÁZSBEFÚVÓK
HotSpot jakuzzi sorozat rendelkezik forgó hidromasszázs mefúvókkal is melyek igen különleges élményt nyújtanak. A körbe forgó befúvó nagyon hatékonyan lazítja el az izmokat, és hatásában összehasonlítható a kézi masszásszal. A befúvók hatékonyságát és erősségét a levegő hozzáadásával tovább tudjuk fokozni. A befúvók a fokozat átkapcsolásával erősebbé tehetők.

DIRECTIONAL PRECISION BEFÚVÓK
A lábakból űzi el a feszültséget a két, párhuzamosan működő FootStream befúvó, amelyek az összes jet közül a legerősebbek!

DIRECTIONAL HYDROMASSAGE BEFÚVÓK
A hát alapvető masszírozását végzi ez a konszolidált elrendezésű befúvó csoport, melynek alsó fúvókái működés közben forognak.

 

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!

Spatrend Outdoor Company