HOTSPRING RHYTHM

 

7 férőhely / 35 befúvó / 1.350 liter

 

SOK FÉRŐHELY ÉS KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY

A Rhythm nálunk egy különleges masszázsmedence, mert ebben nem lett kialakítva a fekvőhely, így megnőtt a medence befogadóképessége 7 főre. A Rhythm fekvőhely nélküli medence, és ez a társaságok kedvelt típusává teszi a tengerentúlon, de masszázsélményben is kiváló teljesítményt nyújt.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 7 személy
Méretek: 213 x 213 x 93 cm
Tömeg (száraz):  380 kg
Tömeg (vízzel): 2.290 kg
Űrtartalom: 1.350 liter
Befúvók: 35 db
 

Szűrők száma: 1 db 65 négyzetlábas szűrő
Kezelőpanel: IQ 2020® digitális
Áramigény: 230V, 50Hz 20A (többfázisú) 

Masszázsmotorok:

Wavemaster: 2 db (6200 + 6000)

Folyamatos teljesítm. (LE): 1,5 + 1,5

Induló teljesítmény (LE): 3,2 + 3,2

Motor fokozatok: 1 + 2

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 35

Directional Hydromassage jets 5

Rotary Hydromassage jets: 3

Directional Precision® jets: 27

Szórakoztató elektronikai opciók:

Vezeték nélküli TV és audio rendszer

Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval

Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robosztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől. A sorozat modelljei változatosan, átgondoltan bővítik a nagyobb medencék masszázsszolgáltatásait.

 

OPTIMÁLIS MÉRETEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

 

A HotSpot sorozat legnagyobb befogadóképességű tagja a RHYTHM. Az egymással szemben kialakított ülőhelyek a társasági élményt szolgálják, a medence kiváló az esti társas együttléthez, a családi beszélgetésekhez. Több színű, több zónás LED és más látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot.

 

ROTARY MASSZÁZSBEFÚVÓK
HotSpot jakuzzi sorozat rendelkezik forgó hidromasszázs mefúvókkal is melyek igen különleges élményt nyújtanak. A körbe forgó befúvó nagyon hatékonyan lazítja el az izmokat, és hatásában összehasonlítható a kézi masszásszal. A befúvók hatékonyságát és erősségét a levegő hozzáadásával tovább tudjuk fokozni. A befúvók a fokozat átkapcsolásával erősebbé tehetők.

DIRECTIONAL PRECISION BEFÚVÓK
A lábakból űzi el a feszültséget a két, párhuzamosan működő FootStream befúvó, amelyek az összes jet közül a legerősebbek!

DIRECTIONAL HYDROMASSAGE BEFÚVÓK
A hát alapvető masszírozását végzi ez a konszolidált elrendezésű befúvó csoport, melynek alsó fúvókái működés közben forognak.

 

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!