HOTSPRING RELAY

6 férőhely / 35 befúvó / 1.300 liter

 

HOTSPRING RELAY

X férőhely / XX befúvó / XXXX liter

 

OPTIMÁLIS VÁLASZTÁS: RELAY

A HotSpring Relay optimális tulajdonságokkal rendelkező felső-középkategóriás jakuzzi, mely egy fekvőhellyel rendelkezik, így elsősorban családok számára ajánljuk. Nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik, és a tengerentúlon sikeres mondellnek számít. Vékonyabb falvastagsága révén jobb a belső helykihasználása.

 

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 6 személy
Méretek: 213 x 213 x 93 cm
Tömeg (száraz): 379 kg
Tömeg (vízzel): 2.160 kg
Űrtartalom: 1.300liter
Befúvók: 35 db
 

Szűrőfelület: 6 m2
Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz 20A (többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 2 db (n.a.)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,0 + 2,0
Induló teljesítmény (LE): 3,9 + 3,9
Motor fokozatok: 2 + 1

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 35
Irányított hidromasszázs befúvók: 5
Körkörös hidromasszázs befúvók: 3
Irányított Precision befúvók: 27

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

 

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

 

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robosztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől.

KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNYÚ JAKUZZIK

A harmadik HotSpring sorozat, a HotSpot első pillantásra valamelyest egyszerűbb kialakításúnak tűnik, de teljesítményben méltó vetélytársa a felső kategóriáknak. Ez a tágas medence rendelkezik szökőkúttal, és több zónás LED világítással. Vékonyabb falvastagsága révén jobb a belső helykihasználása.

ROTARY MASSZÁZSBEFÚVÓK
HotSpot jakuzzi sorozat rendelkezik forgó hidromasszázs mefúvókkal is melyek igen különleges élményt nyújtanak. A körbe forgó befúvó nagyon hatékonyan lazítja el az izmokat, és hatásában összehasonlítható a kézi masszásszal. A befúvók hatékonyságát és erősségét a levegő hozzáadásával tovább tudjuk fokozni. A fokozat átkapcsolásával erősebbé tehetők.

DIRECTIONAL PRECISION BEFÚVÓK
A lábakból űzi el a feszültséget a két, párhuzamosan működő FootStream befúvó, amelyek az összes jet közül a legerősebbek!

DIRECTIONAL HYDROMASSAGE BEFÚVÓK
A hát alapvető masszírozását végzi ez a konszolidált elrendezésű befúvó csoport, melynek alsó fúvókái működés közben forognak.

 

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!

Spatrend Outdoor Company