FreeflowSpas - MINI

2 férőhely / 10 befúvó / 454 liter

KÉNYEZTETÉS A LEGKISEBB JAKUZZIBAN!

A kétszemélyes Freeflowspas Mini jakuzzi tökéletesen elfér bármelyik erkélyen, teraszon, vagy hálószobában, így a teret egy szempillantás alatt privát oázissá alakíthatjuk. Kinyújtózhatunk benne egyedül, vagy ülhetünk egymás mellé párunkkal, családtagunkkal, és élvezhetjük az erős jetek lazító kényeztetését. A medencét igen egyszerű az elektomos hálózathoz csatlakoztatni, mert csak egy normál konnektort kell neki találjunk!

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 2 személy
Méretek: 183 x 119 x 71 cm
Tömeg (száraz): 113 kg
Tömeg (vízzel): 567 kg
Űrtartalom: 454 liter
Befúvók: 10 db
 

Szűrők száma: 1 db
Kezelőpanel: IQ2020
Áramigény: 230V, 50Hz 16A 
(többfázisú)

EGYEDÜLÁLLÓAN STRAPABÍRÓ FELÜLETEK

A Freeflow jakuzzi sorozat kellemes, gárnitos hatású anyagból készül, amit a gyártó masszív keretre rögzít. A tapintása síkos, és síma jellegű, és a teflonhoz hasonló, ami nagyban megkönnyíti a masszázsmedence tisztán tartását. Az anyag rugalmas, és lényegében törhetetlen, és olyannyira strapabíró, hogy évek múltán sem lesz látható rajta a használat. Három színben áll rendelkezésre.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZÍNEK

A sorozat kialakításának koncepciója a rendkívüli strapabírás volt, és ezt a medence anyagot szinte lehetetlen megkarcolni, és éppen ezért talán a legidőállóbb ez a behatásokra érzéketlen anyagú medence típus. Az Excursion három színben áll rendelkezésre.

ESPRESSO

TAUPE

SAND

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelőt biztosít a gyártó a jakuzzijaihoz.

JAKUZZI LÉPCSŐ 

Watkins Manufacturing, the makers of Freeflow Spas, is the global hot tub leader and has built more than one million hot tubs.  The unmatched experience of Watkins Manufacturing means unsurpassed quality and long-term reliability for you and your family.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!