FreeflowSpas - EXCURSION

5 férőhely / 25 befúvó / 1.098 liter

AZ ÖSSZEJÖVETELEK MEDENCÉJE

Az Excursion jakuzzit határozott peremmel látták el, amin belül körben szinte bárhová letehetjük italunkat, poharunkat, más eszközeinket. A perem megakadályozza, hogy a medence szélére helyezett poharak oldalt leessenek. A szórakozást a hűtőrekesz teszi még gondtalanabbá, így barátainkkal családunkkal örömteli pillanatokat élhetünk át a medencében elmerülve. A beépített Plug-N-Play technológiának köszönhetően a medence beüzemeléséhez nincs szükség villanyszerelésre, a medencét egyszerűen csatlakoztatni kell. Az 5 üléses Excursion medence fekvőrésszel is rendelkezik, hogy a maximális kényelmet nyújtsa. 

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 5 személy
Méretek: 218 x 196 x 84 cm
Tömeg (száraz): 202 kg
Tömeg (vízzel): 1.300 kg
Űrtartalom: 1.098 liter
Befúvók: 25 db
 

Szűrők száma: 1
Kezelőpanel: IQ 2020
Áramigény: 230V, 50Hz 20A
(többfázisú)

EGYEDÜLÁLLÓAN STRAPABÍRÓ FELÜLETEK

A Freeflow jakuzzi sorozat kellemes, gárnitos hatású anyagból készül, amit a gyártó masszív keretre rögzít. A tapintása síkos, és síma jellegű, és a teflonhoz hasonló, ami nagyban megkönnyíti a masszázsmedence tisztán tartását. Az anyag rugalmas, és lényegében törhetetlen, és olyannyira strapabíró, hogy évek múltán sem lesz látható rajta a használat. Három színven áll rendelkezésre.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZÍNEK

 

A sorozat kialakításának koncepciója a rendkívüli strapabírás volt, és ezt a medence anyagot szinte lehetetlen megkarcolni, és éppen ezért talán a legidőállóbb ez a behatásokra érzéketlen anyagú medence típus. Az Excursion három színben áll rendelkezésre.

ESPRESSO

TAUPE

SAND

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelőt biztosít a gyártó a jakuzzijaihoz.

JAKUZZI LÉPCSŐ 

Watkins Manufacturing, the makers of Freeflow Spas, is the global hot tub leader and has built more than one million hot tubs.  The unmatched experience of Watkins Manufacturing means unsurpassed quality and long-term reliability for you and your family.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!