FreeflowSpas - APTOS

5 férőhely / 18 befúvó / 1.003 liter

KÜLÖNLEGES FORMA ÉS ANYAG­HASZNÁLAT

Kialakítása során elsősorban az időtállóságot tartotta szem előtt a tengerentúli gyártó. Az Aptos fekvőhely nélküli “körbeülős” medence, ami társaságok kedvelt típusa. Fiataloknak, időseknek, kis gyerekes családoknak kitűnő választás, mert a padszerű ülés szabad mozgást tesz lehetővé a medencében. Az Aptos masszázsmedence 18 hidroterápiás fúvókával rendelkezik, és egy whirlpool jettel. Az ülőfelület tágas kialakításának köszönhetően 5 felnőtt is kényelmesen elfér benne. A masszázsmedencét Plug-N-Play technológiával láttál el, így beüzemeléséhez nincs szükség külön villanyszerelésre, csupán egy hagyományos 230V-os konnektorhoz kell csatlakoztatni.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 5 személy
Méretek: 198 x 198 x 86 cm
Tömeg (száraz): 163 kg
Tömeg (vízzel): 1166 kg
Űrtartalom: 1.003 liter
Befúvók: 18 db
 

Szűrők száma: 1 db
Kezelőpanel: IQ 2020
Áramigény: 230V, 50Hz 20A (többfázisú)

EGYEDÜLÁLLÓAN STRAPABÍRÓ FELÜLETEK

A Freeflow jakuzzi sorozat kellemes, gárnitos hatású anyagból készül, amit a gyártó masszív keretre rögzít. A tapintása síkos, és síma jellegű, és a teflonhoz hasonló, ami nagyban megkönnyíti a masszázsmedence tisztán tartását. Az anyag rugalmas, és lényegében törhetetlen, és olyannyira strapabíró, hogy évek múltán sem lesz látható rajta a használat. Három színven áll rendelkezésre.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZÍNEK

A sorozat kialakításának koncepciója a rendkívüli strapabírás volt, és ezt a medence anyagot szinte lehetetlen megkarcolni, és éppen ezért talán a legidőállóbb ez a behatásokra érzéketlen anyagú medence típus. 
Az Aptos három színben áll rendelkezésre.

ESPRESSO

TAUPE

SAND

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelőt biztosít a gyártó a jakuzzijaihoz.

JAKUZZI LÉPCSŐ 

Watkins Manufacturing, the makers of Freeflow Spas, is the global hot tub leader and has built more than one million hot tubs.  The unmatched experience of Watkins Manufacturing means unsurpassed quality and long-term reliability for you and your family.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!