Úszó ellenáramoltató medencék
Endless Pools E2000

Ellenáramoltató masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Endless Pools Fitness Systems® E2000

Az Endless Pools E2000 modellje két külön szabályozható hőmérsékletű térrel rendelkezik, így egyszerre valósítja meg egy úszómedence és egy masszázsmedence funkcionális feladatait. A BMW Design csapata és az Endless Pools közös alkotása innovatív lábnyomot hagyott a helyben úszás divatos iparágának színes, fejlesztésekkel teli történelemkönyvében. Az újszerű formában jól beilleszthetők ezek a jakuzzik szinte bármilyen környezetbe.

Méretek:
Szélesség: 226 cm
Hosszúság: 610 cm
Magasság: 147 cm
Űrtartalom:
8.900 liter
Férőhely:
5 személy
(jakuzzi rész)

Hidromasszázs befúvók: 36
(1 nagy, 2 rotary befúvó, 6 direkt befúvó, 26 mini befúvó.)
Ellenáramoltató: Endless Pools úszógép
Hangulati elem: 2+1 világító vízesés
Sport kiegészítők: Úszó pányva, evező szett, rugalmas szalag, vízi kerékpár
Víztisztítás: UltraViolet + CD Ozone

Súly (üresen): 1.860 kg
(futópaddal: 1.915 kg)
Szűrés: 18 + 5 m2
Elektromos igény:
24+32 A / 230 V, 60 Hz
Audio: 8 hangszóró, mélynyomó, Bluetooth.
Világítás: 14 + 12 db színes LED.
Vezérlő rendszer: LCD kezelő panel
Fűtés: 3000W / 230V

Az Endless Pools E2000 fitness medence két egymástól független célú és hőmérsékletű térrel rendelkezik. Ez a modell ellenáramoltatóval ellátott úszó masszázsmedencék egyik legtágasabb úszótérrel térrel és ezzel együtt kényelmes különálló masszázstérrel ellátott változata. Csaknem, mint 6 m hosszú belső tere lehetővé teszi, hogy könnyű legyen benne az úszás és teljes értékű legyen a masszázs.
Az Endless Pools Amerikában gyártott profi úszó-gépe 52 sebességi fokozatban állítható ellenáramot eredményez. A tökéletesen levegő és örvénymentesített egyenletesen áramló vízben úgy úszunk, mint egy valódi folyóban, amelynek a sebességét programozva szabályozhatjuk.

AZ ENDLESS POOLS MODELL BEMUTATKOZÓ VIDEÓJA

Megálmodtuk a helyben úszást!

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk a töké­letes úszó­gépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

Láberősítés­hez: víz alatti futópad

A vízárammal szembeni futás nagyon egészséges. Az Endless Pool víz alatti futópad segítségével az ízületeinket kímélve tudunk a víz ellenállását kihasználva intenzíven edzeni, lábunkat erősíteni.

Masszázsmedence árajánlat kérés

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
SpaTrend - The Lifestyle Company