Bútorokkal tegye élhetővé külterét!
KERTI BÚTOR AJÁNLATKÉRÉS

Örülök, hogy a kerti bútoraink iránt érdeklődik!

Az elmúlt években egyre fontosabbá vált számunkra teraszon és a kertben együtt eltöltött idő. Amint azt már a levelünkben említettük, az elmúlt két év során több kerti bútort vásároltak az ügyfeleink, mint az előző 16 év alatt összesen. Most is hatalmas választékkal kezdjük az évet, és még szinte bármilyen bútorcsaládból tudunk azonnal, szezon előtti választékból, és áremelés előtt kerti bútort ajánlani. 

Ha érdekelné árajánlatunk, akkor kérjük, a következő kérdőíven segítsen pontosítani érdeklődésére számot tartó kerti bútor stílusát és jellegét!

Milyen bútor érdekli?

VÁLASSZON MÁRKÁINK KÖZÜL!

ETHOS

Erre a német gyártóra úgy kell tekintenünk, mint stílusteremtőre. Organikus formái megragadják a szemet, és szinte bármilyen stílusú környezetbe beilleszthetők a bútoraik. Rattan fonásuk igazi bravúrnak számít a kerti bútorok világában.

Jati & Kebon

Ez a sorozat különösen selymes tapintású alumíniumelemekből készül szinte az örökkévalóságnak. A design irányzatok szögletes, letisztult vonulatát képviselik.

SPALOUNGE

A Spalounge koncepciója az, hogy olyan kerti bútorokat alkosson, melyek a legjobban hasonlítanak az otthonunkban használatos modern bútorokhoz – csak ezek teljesen vízállók.

SpaTrend - The Lifestyle Company