SpaTrend funkcionális ötletpályázat

A SpaTrend ötletpályázatot hirdet az ürömi központi bemutatótermének újratervezése céljából. A bemutatóterem 2007 óta folyamatosan használatban van és csupán apró fejlesztéseket hajtottunk végre. Most elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy a külső megújulás mellett egy teljes belső koncepció váltást vigyünk véghez.

Célunk, hogy az ügyfeleink számára már a bemutatóterembe való belépés páratlan élményt, feledhetetlen pillanatot jelentsen. Egy olyan holiszikus élményt szeretnénk nyújtani, amely a látogató minden érzékszervére hat.

A BEMUTATÓTEREM

“a kültéri élet ünnepe"

A spatrend bemutatóterme a kültéri élet teljességét teremti meg elménkben, majd otthonunkban. A kültéri masszázsmedencék a világ piacvezető gyártójának kivételes termékei, amelyek nem csupán funciójukban és működésükben, hanem külső megjelenésükben is kiválóan illeszkednek a tervezők által megálmodott életterekbe.

A SpaTrend termékeinek bemutatása során arra törekszünk, hogy az ügyfeleinkkel együtt álmodva hozzuk létre az ő saját wellness oázisukat, akár kint, akár bent szeretnék azt megvalósítani.

A SPATREND PROJECT?

Az ötletpályázat során olyan koncepció terveket szeretnénk látni, amely elrugaszkodik a jelen valóságtól, és bátor, kreatív, ámbár megvalósítható belső teret eredményez. A tervezés során folyamatosan technikai és elméleti segítséget nyújtunk a project résztvevőinek.

– 3dimenziós bemutatótermi bejárást készítettünk
– felrajzoltuk az épület alaprajzát
– A rendelkezésetekre bocsátjuk a 3D modelleket
– Konzultációs időpontok során bemutatjuk a portfóliónkat

3D MODELLEK

A tervezés megkönnyítése érdekében termékeink nagy része esetében létrehoztuk a 3D modelleket, amelyeket a tervezés során a résztvevők rendelkezésére bocsátunk. 

A tervezésben való segítégnyújtásként létrehoztunk egy palyazat@spatrend.hu emailcímet amelyen bármilyen kérdést feltehetnek a jelentkezők a tervezés bármely szakaszában és bármilyen kérdéssel kapcsolatosan.

JELENTKEZZ TE IS!

Remélem, hogy a pályázati lehetőség felkeltette az érdeklődésedet és tervezőként te részt veszel a pályázatban. A pályázat feltételeinek megtekintéséhez kérjük, töltsd ki a lenti űrlapot!

PÁLYÁZAT REGISZTRÁCIÓ

Személy adatai

SpaTrend - The Lifestyle Company