PRÉMIUM JAKUZZIK
EGÉSZSÉG ÉS HIDROMASSZÁZS
A BMW designerei újra­álmodták a Watkins prémium kate­góriájú masszázs­medencéit.
HotSpring masszázsmedencék
WOW - NAPPALI A TERASZON
AZ IDEI NYÁR ÚJDONSÁGA
Időjárás álló, minőségi kerti bútor, amely tökéletesen úgy néz ki, mint egy nappali ülőgarnitúra
Milánói tervezők ajánlásával
PRÉMIUM GRILLSÜTŐK
A FASZENESTŐL A PELLET GRILLIG
A kültéri életmód szerves része a grillezés, amelynek számtalan formája ismert. Bemutatjuk grilljeinket.
Tegye élvezetessé a kültéri sütést!
PRÉMIUM JAKUZZIK
EGÉSZSÉG ÉS HIDROMASSZÁZS
A BMW designerei újra­álmodták a Watkins prémium kate­góriájú masszázs­medencéit.
Highlife a leginnovatívabb sorozat .
NAPERNYŐK, ÁRNYÉKOLÓK
KOMFORT A SZABADBAN
Az árnyékolók kényelmünket szolgálják, és újszerű dizájnjuk feldobja kertünk stílusát.
Tegye élhetővé kertjét, teraszát!
PRÉMIUM KERTI BÚTOROK
MODERN ÉS KLASSZIKUS DESIGN
A kültéri életmód elengedhetetlen tartozéka az időjárás álló, minőségi kerti bútor
Nappali a teraszon!
ofyr grillek
a kültéri sütés művészete
A kültéri életmód kedvelt formája a grillezés, melyhez számos alternatívát kínálunk.
Az OFYR egy páratlan műalkotás
previous arrow
next arrow
Slider

Érdeklődés, időpont foglalás, árajánlat kérés regisztráció!

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

TALÁLJA MEG ÁLMAI JAKUZZIJÁT, KERTI BÚTORÁT, GRILLJÉT, ÁRNYÉKOLÓJÁT!

Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Eddig több, mint tízezer látogató ismerte meg és kedvelte meg nálunk a hidromasszázs kültéri vagy éppen beltéri élvezetét. Sokak élete vált kiegyensúlyozottabbá termékeink és szolgáltatásaink által.

JAKUZZIK, MASSZÁZSMEDENCÉK

HOTSPRING MODELLEK

Hotspring – a jakuzzik felső kategóriája

HOTSPRING SOROZAT

A Highlife sorozat igazi különlegességnek számít eredeti stílusú oldalburkolatával, úttörő technikai megoldásaival.

Letisztult, modern vonalvezetés

LIMELIGHT SOROZAT

A Limelight jakuzzi sorozat a pré­mium szegmens közep­mező­nyét képviseli.

Megbízhatóság és hatékonyság

HOTSPOT SOROZAT

A HotSpot optimális választás azoknak, akik a prémium jakuz­zit szeret­nének.

ÚSZÁS

&

MASSZÁZS

EGY WELLNESS ESZKÖZBEN!

Ismerje meg a masszázsmedencék talán leginnovatívabb irányzatát, mikor ezek a wellness eszközök a hidromasszázson túl a sportszerű úszást is lehetővé teszik, melyben úgy érezheti, mintha egy végtelen hosszú medencében úszna!

Sportmedencék ellenáramoltatóval

ENDLESS POOLS

Az Endless Pools olyan vízáramoltatóval ellátott medence sorozatot takar, ami az úszók és a jakuzzizók minden igényét egyszerre igyekszik kielégíteni.

HAGYOMÁNYOS JAKUZZIK

FREEFLOWSPAS, SOFTUB

Természetes hatású színek

FREEFLOW­SPAS
JAKUZZIK

FREEFLOW­SPAS JAKUZZIK

A Free­flow­spas me­den­ce so­ro­zat a ha­gyo­má­nyos grá­ni­tos jel­le­gű ha­tást idézi.

Puha­fa­­lú masszázs­me­den­cék

SOFTUB
JAKUZZIK

SOFTUB JAKUZZIK

A szilárd hab töltő­anya­gú, pe­hely­­könnyű Sof­tub ja­kuz­­zik egy­re nép­­sze­rűbbek.

MILYEN JÓTÉKONY ÉLET­TANI HATÁ­SOKKAL JÁR A HIDRO­MASSZÁZS?

A hidromasszázs pozitív hatásait régóta hasznosítjuk a regenerálódás, az egészség megőrzése érdekében. A masszázs ellazítja az izmokat, és csökkenti a kialakult helyi feszültségeket. A jakuzzi meleg vize is jótékony hatású, a test hő­mér­sékletének megemelkedése a vérkeringés fokozódásával jár, és testünk mélyebb területeinek vérellátása is javul. Ilyenkor a tápanyagok az erek kitá­gulásával könnyebben jutnak el rendeltetési helyükre, és ezzel csökkenhet a regenerálódási idő. A masszázs­medence hatékonyan csillapíthatja a hátfájást, és a víz felhajtóereje csökkentheti az ízületekre ható erőket.

Hogy segíthetünk a választásban?

Találja meg az igényeinek maradéktalanul megfelelő masszázsmedencét!

Összegyűjtöttük a szükséges információkat, melyek alapján eldöntheti, hogy milyen méretű, szolgáltatású, és formai kialakítású jakuzzi lenne Önnek a legmegfelelőbb! Ne feledje, döntése hosszú távra szól, és számtalan szempontot kell tekintetbe venni a választáshoz!

Spatrend Lifestyle Company: küldetésünk az egészséges életmód

A SPATREND STORY
Csapatunk 2003 tavaszán kezdte meg tevékenységét a jakuzzik vagy masszázsmedencék magyarországi piacán. Következetes és alapos munkánk eredményeképpen hamar kivívtuk az egészséges életmód irány elkötelezett partnereink bizalmát. A 2006-os év során költöztünk jelenlegi telephelyünkre, az ideális természeti környezetben lévő, és jól megközelíthető Ürömre.
NÖVEKEDÉSI PÁLYÁN
Évről-évre növekedve Európa egyik legnagyobb és legszélesebb választékkal rendelkező jakuzzi szalonját működtetjük, és termékkínlatunkat folyamatosan bővítjük. Minden évben megrendezzük a nevünkkel fémjelzett SpaTrend Expo-t, melyen az aktuális wellness újdonságok mellett más prémium termékeket előállító partnereink is bemutatkoznak.

Bemutatótermünk ideális méretű helyet biztosít jakuzzijaink, szaunáink, kerti bútoraink, gázgrilljeink, egyéb termékeink alapos bemutatására. Termékeink körét folyamatosan bővítjük hogy Ön, családja és ismerősei fejelthetetlen pillanatokkal legyenek gazdagabbak.

TEGYE ÉLHETŐVÉ KERTJÉT, KÜLTERÉT!

KERTI BÚTOROK, GRILLEK, ÁRNYÉKOLÓK

KÜLÖNLEGES KERTI BÚTOROK

A kerti bútoroknak a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között is meg kell őrizniük minőségüket. Általában rozsdamentes fémek felhasználásával készülnek, melyeket különleges festékkel kell megvédeni a behatásoktól, mindemellett nagy kopásállóságot kell biztosítaniuk. Általánosan jellemző, hogy a prémium gyártók szintetikus anyagokat alkalmaznak, melyek minimális törődést igényelnek.

MODERN ÉS EXKLUZÍV

JATI & KEBON

Erre a soro­zatra a leg­jellem­zőbb a minő­ségi mo­dern for­ma­világ, ami reme­kül illesz­kedik há­zunk kül­se­jé­hez. Darab­jai időt­ál­lók, szöve­tei rend­kívül strapabírók.

ORGANIKUS FORMÁK

ETHOS

Az Ethos egy különleges, német pi­ac­ra készülő ker­ti bú­tor csa­lád, me­lyet a he­gesz­tett szer­ke­zet­re kéz­zel font mű­rat­tan jel­lemez.

MINT A NAPPALIBAN…

SPALOUNGE

A Spalounge olyan bel­téri stí­lusú bú­to­rokat al­kot, me­lyek­kel a nap­palink­ban meg­szo­kott ké­nyel­met a ker­tünk­ben is él­vez­hetjük.

KERTI GRILLEK ÉS FÜSTÖLŐK

Olyan grillezőket kínálunk, melyek magán- és professzionális használatra egyaránt kiválóak! Színesítse társasági vagy családi életét grillezéssel, és szervírozzon egyszerűen elkészíthető kitűnő ételeket ismerőseinek, családtagjainak! Szerezzen feledhetetlen pillanatokat szeretteinek frissensültekkel, grillezett zöldségekkel! Válasszon páratlanul gazdag kiegészítőinkből, melyekkel hihetetlen, egzotikus ételeket is könnyű szerrel elkészíthet!

BROIL KING GRILLEK

A kanadai Broil King professzi­onális fe­kete és ezüst színű gázos és fa­szenes grill készü­lékeket állít elő.

KAMADO CHEF GRILLEK

A Kamado Chef egy kon­vencio­nális fasze­nes kerá­mia grill, amiben kiváló, zama­tos éte­leket készíthetünk.

OFYR DESIGN GRILL

Az Ofyr egy speciális grillező bronzból, mely minden környezeti hatás­nak ellenáll, és egyben kerti dísz is.

BROIL KING KEG

A kanadai Broil King különleges, kettős acél­falú fa­sze­nes grillje kiváló telje­sít­mé­nyű, és igen meg­bízható.

KAMADO JOE GRILLEK

A Kamado Joe méltán elis­mert kama­do típu­sú fasze­nes grill, mely hala­dó dizájn­já­val is ma­gára von­ja tekin­tetet.

CACTUS JACK

A Cactus Jack robusztus fatüzelésű grilleket szinte az örök­ké­va­ló­ság­nak készí­tik. Telje­sítmé­nyük egye­dülálló.

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA – VÉDJE ÖNMAGÁT ÉS SZERETTEIT A TŰZŐ NAPTÓL!

Szerencsére egyre többet foglalkozunk egészségünk megőrzésével, és talán ennek eredménye, hogy nő az érdeklődés az árnyékolók iránt! A kertben akkor tölhetünk több időt, ha jól érezzük magunkat, és a jó komfortérzés elengedhetetlen kelléke az árnyékoló.

ÁRNYÉKOLÓK

Alapvetően négy féle árnyékolás­tech­nika léte­zik, mi egya­ránt foglal­ko­zunk a karos árnyé­ko­lók­kal, a terasz árnyé­ko­lókkal, a nap­vitorla típusú­akkal és az ernyő formájúakkal.

SZAUNÁK

Elsősorban személyre szabott finn- és infraszaunák kivitelezésével foglalkozuk, melyek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Készítünk különleges faanyagokból is szaunákat.

TERASZMELEGÍTŐK

Jelentősen kitolhatjuk azt az időszakot, melyet a kertben töltenénk, ha beszerzünk egy olasz, dizájndíjas normál gázpalackkal működő teraszmelegítőt. Ezek az eszközök rendkívül biztonságosak.

VÍZKEZELŐ SZEREK

A masszázsmedencék vizének tisztítására szolgáló különféle szűrőkön felül további alapvető szereket is készleten tartunk, hogy ügyfeleink kényelmesen szerezhetik be ezeket tőlünk.

Otthonába visszük bemutatótermünket 3D-s alkalmazásunkkal!

A könnyebb eligazodás érdekében elkészítettünk egy olyan oldalt Önnek, mellyel otthonába visszük jakuzzi bemutatótermünket! 3D-s videónk kezelését haladó felhasználók mindenféle ismertető nélküli is használni tudják.

ÍGY MŰKÖDIK 3D-S BEJÁRÁSUNK

KEZELÉS, KATTINT­HATÓ PONTOK

A virtuális bemu­tató­terem­ben Ön sza­ba­don köz­le­ked­het, min­den ter­méket körbejárhat. A közle­ke­dés­hez hasz­nál­ja a fel-le-jobbra és balra billen­tyűket, illet­ve kat­tint­son a ter­mékek­nél lévő szí­nes gom­bok­ra, ahol vi­deókat és további infor­máci­ókat talál.

A termékek méreteit is lehető­sé­ge van lemér­ni így ott­ho­ná­ban úgy vásárol­hat, mint­ha je­len len­ne bemu­tató­termünkben. 

KOMPLEX PROJEKT SZOLGÁLTATÁS

Professzionális tanácsadó szolgáltatásunk segítséget nyújt komplex projektekhez tervezőknek, kivitelezőknek, közületeknek.

KOMPLEX PROJEKT SZOLGÁLTATÁS

Elindítottuk professzionális tanácsadó szolgáltatásunkat komplex projektekhez tervezőknek, kivitelezőknek, közületeknek.

Mi a SpaTrendnél mindenben a maximumra törekszünk!

“Termékeink kiválasztásában folyamatosan a legmagasabb minőséget tartottuk és tartjuk szem előtt. Másfél évtizedes munkánk eredményeképpen cégünk valószínűleg (nem auditált eredmény) piacvezető pozíciót vívott ki magának a minőségi wellness termékek magyarországi piacán, amelynek eredményeképpen 2010-ben a világpiacot vezető gyártó minket választott a HotSpring jakuzzik forgalmazójául. Ennek a megtisztelő pozíciónak igyekszünk a legmagasabb szinten is eleget tenni.”

SpaTrend - The Lifestyle Company