Hogyan válasszunk jakuzzit?

Igényeljen jakuzzi választási útmutatót!

A masszázsmedencék kiválasztásával kapcsolatos tapasztalatainkat egy választási útmutatóban foglaltuk össze, amelyet szívesen megosztunk Önnel. Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet, és e-mailben azonnal elküldjük Önnek útmutatónkat. Bizalmát előre is köszönjük!

Masszázsmedence választási útmutató

Csapatunk csaknem 18 éve foglalkozik masszázsmedencék képviseletével, kiválasztásával, telepítésével és karbantartásával. Az évek során felhalmozódott sok-sok tapasztalatunkat szívesen megosztjuk mindenkivel, aki élete első masszázsmedencéjének kiválasztása előtt áll, de akkor is, ha már második, vagy akár harmadik wellness eszközét vásárolja. 

Az Ön döntése hasonlít arra az érzésre, amikor mi magunk határoztunk arról, hogy mely masszázsmedence márkát, és mely modelleket válasszuk ki ügyfeleinknek. Az Ön döntése, csakúgy mint annakidején a mienk, nagyon hosszú időre szól. A mi irányválasztásunkhoz igen jelentős mérlegelésre volt szükség, mert sok-sok ezer leendő masszázsmedence tulajdonos helyett hoztuk meg ezt a nagyon is felelősségteljes döntést, és jutottunk arra az elhatározásra, hogy teljes szívvel és hittel a világpiacot vezető amerikai Watkins gyár mellett tesszük le a voksunkat.

SpaTrend - The Lifestyle Company