HOTSPRING - TRIUMPH

4 férőhely / 27 befúvó / 1275 liter

HATÉKONYSÁG, LUXUS ÉS KÉNYELEM

A HotSpring Triumph jakuzzi modell egy különleges jakuzzi, mert két fekvőhellyel kényezteti a hidromasszázsra vágyókat. A hidroterápiás befúvókkal rendelkező masszázshelyeken teljes masszázsélményben lesz részünk, ha végigpróbáljuk a masszázshelyeket. Élvezhetjük a modell MP3-as hangtechnikáját is, és a fényterápiát. Kitűnő elfoglaltság gyermekeknek.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 4 személy
Méretek: 236 x 188 x 84 cm
Tömeg (száraz): 240 kg
Tömeg (vízzel): 1.275 kg
Űrtartalom: 800 liter
Befúvók: 27 db
 

Szűrők száma: 3 db, 100%-os szűrés Tri-X szűrők
Kezelőpanel: érintőképernyős, vezeték nélküli
Áramigény: 230V, 50Hz 16A
 (többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (9000)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,5
Induló teljesítmény (LE): 5,2
Motor fokozatok: 1

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 27
Moto-Massage DX befúvók: 1 (2)
SoothingStream fúvókák 2

JetStream befúvók: 1
HydroStream fúvókák 4
Directional Hydromassage befúvók: 18
Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

KIVEHETŐ KEZELŐPANEL

A kényelem érdekében a Highlife NXT modellek egyedülálló, vezeték nélküli távvezérlővel rendelkeznek érintőképernyős technológiával. A kezelőpanel rendkívül kényelmes használatot biztosít, teljes színes képernyővel, nagy ikonokkal és intuitív menüvel látták el, ami megkönnyíti a funkciók beállítását. Kiveheti a távvezérlőt a dokkolóból és magához veheti a masszázsmedencében, hogy beállíthassa a jeteket, a világítást és akár a zenét a kedvenc ülőhelyéről.

OPTIMÁLIS ELRENDEZÉS A LEGKISEBB MÉRETRE

A Highlife Collection sorozat legkisebb tagja a Jetsetter NXT. Vízkezelése un. 100% -os , ami a legjobb minőségű vizet biztosítja a teljes folyamatos átszűréssel.  A több zónás LED fényei és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek, például az exkluzív vezeték nélküli távirányító, ami tökéletes azok számára, akik a legjobb, legkényelmesebb kezelhetőséget részesítenék előnyben.

A rendelkezésre álló színkombinációkkal kapcsolatban érdeklődjön a hivatalos márkakereskedésekben!

MOTO-MASSAGE DX BEFÚVÓK

HotSpring forradalmasította a hidromasszázst ezzel a megoldással. Az eljárás lényege, hogy a függőleges hátizom vonalában fel és le mozognak a fúvókák, ami talán a legjobban képes utánozni a kézi masszázs relaxáló hatását.

JETSTREAM BEFÚVÓK
A lábakból űzi el a feszültséget a két, párhuzamosan működő FootStream befúvó, amelyek az összes jet közül a legerősebbek!
ROTARY HYDROMASSAGE BEFÚVÓK
Különleges élményt kínálnak a forgó fúvókák, melyeken pulzálva áramlik a nagy erejű víz.

DIRECTIONAL BEFÚVÓK
A hát alapvető masszírozását végzi ez a konszolidált elrendezésű befúvó csoport, melynek alsó fúvókái működés közben forognak.
PRECISION BEFÚVÓK

Fix, célirányosan beállított alapvető fúvóka együttes a hátizmok masszírozására..

 

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!

Spatrend Outdoor Company