HOTSPRING PROPEL

5 férőhely / 23 befúvó / 1.287 liter

PROPEL – JAKUZZI KÉT FEKVŐHELLYEL!

A HotSpring Propel egy különleges masszázsmedence, ami két fekvőhellyel rendelkezik. Ideális lehet egy család számára, mert a két fekvő és a három ülőhely jól elosztható. A két fekvőhely két különböző befúvó rendszerrel lett ellátva, így ténylegesen más élményt nyújt a jakuzzizás szerelmeseinek. Ergonómia tudományának felfedezései vezettek a kényelmes kagylóülések létrehozásához, melyben a különböző masszázshelyek különböző testrészeket dolgoznak meg, és ha sorban végigpróbáljuk az ülőhelyeket komplett masszázst kapunk.

 

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 5 személy
Méretek: 208 x 208 x 84 cm
Tömeg (száraz): 266 kg
Tömeg (vízzel): 1.948 kg
Űrtartalom: 1.287 liter
Befúvók: 23 db
 

Szűrőfelület: 3,5 m2
Kezelőpanel: IQ 2020 (LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz 20A (többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (8200)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,0
Induló teljesítmény (LE): 3,9
Motor fokozatok: 2

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 45
Irányított hidromasszázs befúvók: 4
Körkörös hidromasszázs befúvók: 2
Irányított Precision befúvók: 17

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

 

 

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robosztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől.

AZ ELÉRHETŐ MASSZÁZSMEDENCE

A Hotspot jakuzzi sorozat legsikeresebb tagja a Propel. A gyártó ellátta látványos szökőkúttal, és több színű, több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek. A keskenyebb falvastagság kialakítás jobb belső helykihasználást eredményez.

ROTARY MASSZÁZSBEFÚVÓK
HotSpot jakuzzi sorozat rendelkezik forgó hidromasszázs mefúvókkal is melyek igen különleges élményt nyújtanak. A körbe forgó befúvó nagyon hatékonyan lazítja el az izmokat, és hatásában összehasonlítható a kézi masszásszal. A befúvók hatékonyságát és erősségét a levegő hozzáadásával tovább tudjuk fokozni. A befúvók a fokozat átkapcsolásával erősebbé tehetők.

DIRECTIONAL PRECISION BEFÚVÓK
A lábakból űzi el a feszültséget a két, párhuzamosan működő FootStream befúvó, amelyek az összes jet közül a legerősebbek!

DIRECTIONAL HYDROMASSAGE BEFÚVÓK
A hát alapvető masszírozását végzi ez a konszolidált elrendezésű befúvó csoport, melynek alsó fúvókái működés közben forognak.

 

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!
Spatrend Outdoor Company