Jakuzzik akár 1,7 millió Ft árelőnnyel!
Foglalja le elsőként a készletből!
JAKUZZIK AKÁR
1,7 MILLIÓ FT
ÁRELŐNNYEL!
Foglalja le elsőként a készletből!
JAKUZZIK AKÁR
1,7 MILLIÓ FT
ÁRELŐNNYEL!
Foglalja le elsőként a készletből!
JAKUZZIK AKÁR
1,7 MILLIÓ FT
ÁRELŐNNYEL!
Foglalja le elsőként a készletből!
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Foglalja le elsőként a készletből!

A rendkívüli helyzetre tekintettel Foglalja le elsőként a készletből!

Most kiváló alkalom kínálkozik, Foglalja le elsőként a készletből! 3D-s videónk kezelését haladó felhasználók mindenféle ismertető nélküli is használni tudják, ilyen esetben gördítsen tovább!

ÍGY MŰKÖDIK BLACK FRIDAY 2020. 10. %

KEZELÉS, KATTINT­HATÓ PONTOK

A videó feltárja a 3D-s bejárás használatát. A virtuális bemutatóteremben Ön szabadon közlekedhet, minden terméket körbejárhat. A közlekedéshez használja a fel-le-jobbra és balra billentyűket, illetve kattintson a termékeknél lévő színes gombokra, ahol a termékről videót és további információkat talál.tyűket, illetve kattintson a termékeknél lévő színes gombokra, ahol a termékről videót és további információkat talál.

Masszázsmedence árajánlat kérés

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A BLACK FRIDAY ÁRAKRÓL, LEHETŐSÉGEKRŐL!

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

BLACK FRIDAY AJÁNLATOK

minicrm HÁTTÉR NÉLK.

TALÁLJA MEG ÁLMAI JAKUZZIJÁT!

Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Eddig több, mint tízezer látogató ismerte meg és kedvelte meg nálunk a hidromasszázs kültéri vagy éppen beltéri élvezetét. Sokak élete vált kiegyensúlyozottabbá termékeink és szolgáltatásaink által.

Hogy segíthetünk a választásban?

Találja meg az igényeinek maradéktalanul megfelelő masszázsmedencét!

Összegyűjtöttük a szükséges információkat, melyek alapján eldöntheti, hogy milyen méretű, szolgáltatású, és formai kialakítású jakuzzi lenne Önnek a legmegfelelőbb! Ne feledje, döntése hosszú távra szól, és számtalan szempontot kell tekintetbe venni a választáshoz!