TALÁLJA MEG ÁLMAI JAKUZZIJÁT!

Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Eddig több, mint tízezer látogató ismerte meg és kedvelte meg nálunk a hidromasszázs kültéri vagy éppen beltéri élvezetét. Sokak élete vált kiegyensúlyozottabbá termékeink és szolgáltatásaink által.

Többek között bemutatjuk az amerikai masszázsmedencék legkiválóbb modelljeit felvonultató HotSring NXT-t, amely újraformálta a masszázsmedencék fogalmát és olyan szavakat csempészett a Hidromasszázs értékesítésbe, mint 100% szűrés, Motomassage, BMW Design.

HIGHLIFE SOROZAT
A HotSpring NXT sorozata igazi különlegesség eredeti stílusú oldalburkolatával, úttörő technikai kialakításával.
HOTSPOT SOROZAT
A HotSpring HotSpot jakuzzi sorozatra a hatékonyság, és a kiváló, optimalizált helykihasználás és arányok a jellemzőek.
LIMELIGHT SOROZAT
A Limelight jakuzzi sorozat a prémium szegmens közepét képviseli, és valamelyest más elrendezést mutat.

KIVEHETŐ KEZELŐPANEL

A HOTSPRING MINDEN ÉVBEN ÚJABB FEJLESZTÉSEKKEL, ÚJDONSÁGOKKAL JELENTKEZIK

A kényelem érdekében a Highlife NXT modellek egyedülálló, vezeték nélküli távvezérlővel rendelkeznek érintőképernyős technológiával.
A kezelőpanel rendkívül kényelmes használatot biztosít, teljes színes képernyővel, nagy ikonokkal és intuitív menüvel látták el, ami megkönnyíti a funkciók beállítását.
Kiveheti a távvezérlőt a dokkolóból és magához veheti a masszázsmedencében, hogy beállíthassa a jeteket, a világítást és akár a zenét a kedvenc ülőhelyéről.

Hogy segíthetünk a választásban?

Szeretnénk a választásban segíteni Önnek, hogy megtalálja az igényeinek maradéktalanul megfelelő masszázsmedencét!
Összegyűjtöttük Önnek a szükséges információkat, melyek alapján eldöntheti, hogy milyen méretű, szolgáltatású, és formai kialakítású jakuzzi lenne Önnek a legmegfelelőbb. Ne feledje, döntése hosszú távra szól, és számtalan szempontot kell tekintetbe venni a választáshoz!

KÜLÖNLEGES KERTI BÚTOROK

A kerti bútoroknak a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között is meg kell őrizniük minőségüket. Általában rozsdamentes fémek felhasználásával készülnek, melyeket különleges festékkel kell megvédeni a behatásoktól, mindemellett nagy kopásállóságot kell biztosítaniuk. Általánosan jellemző, hogy a prémium gyártók szintetikus anyagokat alkalmaznak, melyek minimális törődést igényelnek.

A kerti bútoroknak a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között is meg kell őrizniük minőségüket. Általában rozsdamentes fémek felhasználásával készülnek, melyeket különleges festékkel kell megvédeni a behatásoktól, mindemellett nagy kopásállóságot kell biztosítaniuk. Általánosan jellemző, hogy a prémium gyártók szintetikus anyagokat alkalmaznak, melyek minimális törődést igényelnek.

ETHOS KERTI BÚTOR
Az Ethos egy különleges, német piacra készülő kerti bútor család, amire elsősorban a hegesztett szerkezetre font műrattan a legjellemzőbb.
HOTSPOT SOROZAT
A HotSpring HotSpot jakuzzi sorozatra a hatékonyság, és a kiváló, optimalizált helykihasználás és arányok a jellemzőek.
JATI&KEBON BÚTOROK
A Limelight jakuzzi sorozat a prémium szegmens közepét képviseli, és valamelyest más elrendezést mutat.

A magas minőségű Jati & Kebon, valamint Ethos kerti bútorok a SpaTrend üzleteiben raktárkészletről megvásárolhatók. Ha kiválasztotta termékeink közül a leginkább tetsző darabokat, akkor segítünk azokat eljuttatni saját kertjébe, és a szállításra nem kell heteket várnia! Ha nem biztos a választásában, vagy alaposabb tervet szeretne, látványtervekkel segítjük Önt a legmegfelelőbb bútorok kiválasztásában. Olyan magas minőségű kerti bútorokat kínálunk, melyek közül egészen bizonyosan választani tud kerti környezetébe beilleszthetőt, akár ha a rattan stílusú bútorokat kedveli, akár az extravagáns modern stílusút.

KERTI GRILLEK ÉS FÜSTÖLŐK

Olyan grillezőket kínálunk, melyek magán- és professzionális használatra egyaránt kiválóak! Színesítse társasági vagy családi életét grillezéssel, és szervírozzon egyszerűen elkészíthető kitűnő ételeket ismerőseinek, családtagjainak! Szerezzen feledhetetlen pillanatokat szeretteinek frissensültekkel, grillezett zöldségekkel! Válasszon páratlanul gazdag kiegészítőinkből, melyekkel hihetetlen, egzotikus ételeket is könnyű szerrel elkészíthet!

BROIL KING GRILLEK
A kanadai Broil King professzionális minőségű grill fekete és ezüst színű gázos és faszenes készülékeket állít elő.
KAMADO CHEF GRILLEK
A Kamado Chef egy konvencionális kerámia grill, amiben kiváló, zamatos ételeket készíthetünk.
OFYR DESIGN GRILL
Az Ofyr egy speciális grillező bronz anyagból, ami minden környezeti hatásnak ellenáll, és egyben kerti dísz is.

SPATREND: A FELEJTHETETLEN OTTHON TÖLTÖTT PERCEKÉRT..

Csapatunk 2003 tavaszán kezdte meg tevékenységét a jakuzzik vagy masszázsmedencék magyarországi piacán. Következetes és alapos munkánk eredményeképpen hamar kivívtuk partnereink bizalmát. A 2006-os év során költöztünk jelenlegi telephelyünkre, az ideális természeti környezetben lévő, és jól megközelíthető Ürömre, ahol, azóta Európa egyik legnagyobb és legszélesebb választékkal rendelkező jakuzzi szalonját működtetjük. 

Bemutatótermünk ideális méretű helyet biztosít jakuzzijaink, szaunáink, kerti bútoraink, gázgrilljeink, egyéb termékeink alapos bemutatására. Termékeink körét folyamatosan bővítjük hogy Ön, családja és ismerősei fejelthetetlen pillanatokkal legyenek gazdagabbak.

SZAUNÁK
Elsősorban személyre szabott finn- és infraszaunák kivitelezésével foglalkozuk, melyek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Készítünk különleges faanyagokból is szaunákat.
ÁRNYÉKOLÓK
Alapvetően négy féle árnyékolástechika létezik, mi egyaránt foglalkozunk a karos árnyékolókkal, a terasz árnyékolókkal, a napvitorla típusúakkal és az ernyő formálúakkal.
VÍZKEZELŐ SZEREK
A masszázsmedencék vizének tisztítására szolgáló különféle szűrőkön felül további alapvető szereket is készleten tartunk, hogy ügyfeleink igény szerint kényelmesen jussanak hozzá ezekhet a szerekhez.

Mi a Spatrendnél mindenben a maximumra törekszünk!

“Termékeink kiválasztásában folyamatosan a legmagasabb minőséget tartottuk és tartjuk szem előtt. Másfél évtizedes munkánk eredményeképpen cégünk valószínűleg (nem auditált eredmény) piacvezető pozíciót vívott ki magának a minőségi wellness termékek magyarországi piacán, amelynek eredményeképpen 2010-ben a világpiacot vezető gyártó minket választott a HotSpring jakuzzik forgalmazójául. Ennek a megtisztelő pozíciónak igyekszünk a legmagasabb szinten is eleget tenni.”