Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb grillt!
GRILL AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, hogy kerti grilljeink iránt érdeklődik!

Ha érdekelné ajánlatunk, és szívesen kérne segítséget a megfelelő grill kiválasztásához, akkor kérjük, a következő kérdőíven segítsen pontosítani az érdeklődésére számot tartó kerti grill típusát és jellegét!

Válasszon márkáink közül!

Milyen elképzelése van a kerti grillről?

VÁLASSZON MÁRKÁINK KÖZÜL!

BROIL KING

A Broil King professzionális minőségű grill készülékeket állít elő, mellyel kiváló ételeket készíthetünk családunk, ismerőseink számára. Ezeket a sütőket túlhevíthetjük a grillezés végén, és így az ételmaradékok hamuvá válnak, és könnyen eltávolíthatók. A gyártó szinte áttekinthetetlenül sok kiegészítőt készít a termékeihez.

MASTERBUILT

A gravitációs elven működő grilleken egy applikáció segítségével állíthatjuk be a kívánt hőfokot, a faszén begyújtásáról a begyújtó kocka és a beépített ventilátor gondoskodnak. A gravitációs elvnek köszönhetően mindig pontosan annyi faszén izzik, amennyi a beállított hőmérséklet fenntartásához szükséges. A Masterbuiltnek 8-10 perc elegendő a BBQ-hoz, 15-20 perc a grillezéshez ideális hőfok eléréséhez.

BROIL KING KEG

A Broil King Keg® innovatív faszenes grill készülék, a hagyományos faszenes grillek számtalan előnyével. Ellentétben a kerámia Kamado-stílusú grillekkel, a duplafalú acélborítású test rendkívüli hőtartást biztosít, így a sütő rendkívül hőtartó és a kiváló kivitelezés miatt ugyanolyan kopásálló, akár kerámiából készülő kamado társai.

Cactus Jack

A klasszikus és hordozható füstölő kocsik a kerti grillezés elengedhetetlen szereplői mikor nagy vendégséget kell ellátni. Grill és füstölő eszközeinkkel még a kezdők is ízletes húsokat készíthetnek. Velünk a sütés nem lesz füstbe ment terv! A Cactus Jack termékei amatőröknek és profiknak egyaránt ajánlhatók.

OFYR

A kúp alakú, széles, lapos test kitűnő égésteret képez, ami egyben egy nagyon hatékony un. plancha főzőfelületet képez. A középről sugárzó hő hatására egy egyenletesen csökkenő hőmérsékletű, sokoldalú sütőfelületet kapunk, amin egyszerre készíthetünk más-más hőfokon készítendő ételeket.

Kamado Chef

A távol-keleti hagyományokat ötvöző kamado grill kiváló eszköz a hosszú (vagy sok) étel készítéshez, mert rendkívül jól tartja a hőt, és a kerámia test jótékonyan járul hozzá a tökéletes íz kialakításához. A rácsoknak, rostélyoknak a legnagyobb az igénybevétele a grillezés során, és választhat ennél a gyártónál az Ön sütési szokásához legjobban illőt!

KamadoJoe

KamadoJoe jelszava:  oszd meg és uralkodj!
Ez a grillező több sütési szintet ad, mely több felületet jelent, és így több ételt! Ebben az eszközben kiválóan vegyíthetők a különféle főzési, sütési megoldások! A gyártó maradandó, időtálló sorozatot alkotott, mely kiváló stílusával is vonzza a szemet.

BASTARD GRILLEK

A Bastard sorozat vitathatatlanul erőteljes, precíz, és katonás kamado típusú grilleket jelent, mely minden elemében a minőséget sugározza. A hagyományos ízeket kedvelő faszenes grill rajongók és profik kedvelik.

SpaTrend - The Lifestyle Company