Endless Pools X500

  • Endless Pools X500

    Házi fittness központ, és közös kikapcsolódásra szolgáló jakuzzi egyben kiváló teljesítményű ellenáramoltatóval!

  • Endless Pools X500

    Élvezze otthonában a végtelen úszás örömét, tartson otthon úszóedzéseket a saját masszázsmedencéjében!

  • Endless Pools X500

    A hihetetlen teljesítményű medencében élvezze az úszás örömét, és kapcsolódjon ki a medence jakuzzi részében!

SWIMCROSS EXERCISE SYSTEMS X500

Képzeljen el egy olyan napot, amely a wellness gondolataival kezdődik! A napfelkeltében úszni kihasználva az intenzív ellenállású úszójetek erejét, elemi erővel tisztítja az elméjét és felkészíti testét az ön előtt álló nap korlátlan lehetőségeire. Ezt a napot a SwimCross™ Exercise Systems teszi lehetővé, amelyeket az Endless Pools tervezett és gyártott. Az X500 ugyanazokkal a fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint kisebb testvére az X200, azzal a különbséggel, hogy nagyobb tér áll a rendelkzésünkre a medence használata során. A tágasabb belső tér még kényelmesebb úszást, még jobb masszázsteret eredményez.

Méretek:
Szélesség: 239 cm
Hosszúság: 457 cm
Magasság: 126 cm

Hydromassage Jets: 27
(1 large, 2 rotary, 2 directional, 22 mini)
Water Feature: Illuminated waterfall
Capacity: 6.246 l

Weight Empty: 1, 227 kg
Heater: 4,000 watt
Water Purification: UltraViolet + Ozone
Electrical Req.: 60 amp/230 volt, 60 Hz

Az X500 hátsó ellenáramoltatóval szembeni oldalán három teljes értékű masszázshely található, ahol ülő helyzetben kényelmesen, és változatos módon masszíroztathatjuk át az izmainkat. Az X500 egy igazi erőgép, amelyben az úszáson kívül a fitnesz nagyon sok válfajának hódolhatunk.

Megálmodtuk a helyben úszást

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk az úszógépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

Fitnesz gyakorlatok

Az Endless Pools felszerelései, eszközei között helyet kapott egy expanderhez hasonló edző eszköz, és egy evezőgép is. Ezekkel tovább fejleszthetjük kondíciónkat, és javíthatjuk közérzetünket.

Kérjen Endless Pools próba időpontot!

Egyeztessen időpontot, és próbálja ki a legújabb medencéinket! Egy Endless Pools fittness medencében úszni egészen más, mint egy átlagos swim spa-ban.

Kérje ajánlatunkat egy megfelelő medencére!

Szívesen készítünk önnek egy személyre szabott ajánlatot. Érdemes kiválasztania azt a modellt, amely az Ön igényeinek és életstílusának megfelel.

Rendelje meg Endless Pools medencéjét

Ha már eldöntötte, hogy melyik fittness összeállítást választja, akkor itt az idő, hogy megrendelje saját Endless Pools medencéjét, és indulhat a gyártás.

Tekintse meg további képeinket!

Spatrend Outdoor Company