Endless Pools X200

  • Endless Pools X200

    Élvezze otthonában a végtelen úszás örömét, tartson otthon úszóedzéseket a saját masszázsmedencéjében!

  • Endless Pools X200

    A hihetetlen teljesítményű medencében élvezze az úszás örömét, és kapcsolódjon ki a medence jakuzzi részében!

MASSZÁZSMEDENCE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
SWIMCROSS™ EXERCISE SYSTEMS X200

Az X200-as úszó ellenáramoltatóval ellátott jakuzzi hagyományos öt jetes befúvó rendszerrel rendelkezik, ami igazán kiváló lehetőséget teremt a hobbiszinten úszók számára, akik ezért a testedzésért nem szeretnének otthonról kimozdulni. Az úszás igen kedvező hatással van a szervezetünkre, kitisztítja az elmét és fejleszti az izomzatunkat, növeli tüdőkapacitásunkat. A SwimCross Exercise Systems teszi lehetővé hogy otthon is hódolhasson az úszás élményének. 

Méretek:
Szélesség: 226 cm
Hosszúság: 366 cm
Magasság: 127 cm
Űrtartalom:
4575 liter
Férőhely:
3 személy

Hidromasszázs befúvók: 27
(1 nagy, 2 rotary befúvó, 2 direkt befúvó, 22 mini befúvó.)
Ellenáramoltató: 1.200 liter / perc
Hangulati elem: világító vízesés
Sport kiegészítők: Úszó pányva, evező szett, rugalmas szalag, vízi kerékpár
Víztisztítás: UltraViolet + Ozone

Súly (üresen): 1.025 kg
Szűrés: 9 m2
Elektromos igény: 32 A / 230 V, 60 Hz
Audio: 8 hangszóró, mélynyomó, Bluetooth.
Világítás: 15 db színes LED.
Vezérlő rendszer: LCD kezelő panel
Fűtés: 3000W / 230V

Az X200 túlsó oldalán két teljes értékű masszázshely található, melyekben a szokásos masszázsmedencék szolgáltatásait élvezhetjük, és ahol az erős vízsugarakban ellazíthatjuk izmainkat, illetve kikapcsolódhatunk családtagjainkkal, ismerőseinkkel.

Megálmodtuk a helyben úszást

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk az úszógépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

Fitnesz gyakorlatok

Az Endless Pools felszerelései, eszközei között helyet kapott egy expanderhez hasonló edző eszköz, és egy evezőgép is. Ezekkel tovább fejleszthetjük kondíciónkat, és javíthatjuk közérzetünket.

Kérjen Endless Pools próba időpontot!

Egyeztessen időpontot, és próbálja ki a legújabb medencéinket! Egy Endless Pools fittness medencében úszni egészen más, mint egy átlagos swim spa-ban.

Kérje ajánlatunkat egy megfelelő medencére!

Szívesen készítünk önnek egy személyre szabott ajánlatot. Érdemes kiválasztania azt a modellt, amely az Ön igényeinek és életstílusának megfelel.

Rendelje meg Endless Pools medencéjét

Ha már eldöntötte, hogy melyik fittness összeállítást választja, akkor itt az idő, hogy megrendelje saját Endless Pools medencéjét, és indulhat a gyártás.

Tekintse meg további képeinket!

MASSZÁZSMEDENCE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
Spatrend Outdoor Company