Endless Pools R500

  • Endless Pools R500

    Házi wellness masszázsmedence és úszómedence az Endless Pools-tól

  • Endless Pools R500

    Házi wellness masszázsmedence és úszómedence az Endless Pools-tól

MASSZÁZSMEDENCE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

RecSport® Recreation Systems R500

Képzeljen el egy olyan napot, amely a wellness gondolataival kezdődik! A napfelkeltében úszni kihasználva az intenzív ellenállású úszójetek erejét, elemi erővel tisztítja az elméjét és felkészíti testét az ön előtt álló nap korlátlan lehetőségeire. Ezt a napot a SwimCross™ Exercise Systems teszi lehetővé, amelyeket az Endless Pools tervezett és gyártott.
Az X500 ugyanazokkal a fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint kisebb testvére az X200, azzal a különbséggel, hogy nagyobb tér áll a rendelkzésünkre a medence használata során. A tágasabb belső tér még kényelmesebb úszást, még jobb masszázsteret eredményez.

Méretek:
Szélesség: 226 cm
Hosszúság: 457 cm
Magasság: 127 cm
Űrtartalom:
6757 liter
Férőhely:
5 személy

Hidromasszázs befúvók: 27
(1 nagy, 2 rotary befúvó, 2 direkt befúvó, 22 mini befúvó.)
Ellenáramoltató: 815 liter / perc
Hangulati elem: világító vízesés
Sport kiegészítők: Úszó pányva, evező szett, rugalmas szalag, vízi kerékpár
Víztisztítás: CD Ozone

Súly (üresen): 932 kg
Szűrés: 9 m2
Elektromos igény: 32 A / 230 V, 60 Hz
Audio: 8 hangszóró, mélynyomó, Bluetooth.
Világítás: -- db színes LED.
Vezérlő rendszer: LCD kezelő panel
Fűtés: 3000W / 230V

Az X500 hátsó ellenáramoltatóval szembeni oldalán három teljes értékű masszázshely található, ahol ülő helyzetben kényelmesen, és változatos módon masszíroztathatjuk át az izmainkat. Az X500 egy igazi erőgép, amelyben az úszáson kívül a fitnesz nagyon sok válfajának hódolhatunk.

Megálmodtuk a helyben úszást

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk az úszógépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

Fitnesz gyakorlatok

Az Endless Pools felszerelései, eszközei között helyet kapott egy expanderhez hasonló edző eszköz, és egy evezőgép is. Ezekkel tovább fejleszthetjük kondíciónkat, és javíthatjuk közérzetünket.

Kérjen Endless Pools próba időpontot!

Egyeztessen időpontot, és próbálja ki a legújabb medencéinket! Egy Endless Pools fittness medencében úszni egészen más, mint egy átlagos swim spa-ban.

Kérje ajánlatunkat egy megfelelő medencére!

Szívesen készítünk önnek egy személyre szabott ajánlatot. Érdemes kiválasztania azt a modellt, amely az Ön igényeinek és életstílusának megfelel.

Rendelje meg Endless Pools medencéjét

Ha már eldöntötte, hogy melyik fittness összeállítást választja, akkor itt az idő, hogy megrendelje saját Endless Pools medencéjét, és indulhat a gyártás.

Tekintse meg további képeinket!

MASSZÁZSMEDENCE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
Spatrend Outdoor Company