Endless Pools R200

  • Endless Pools R200

    Élvezze otthonában a végtelen úszás örömét, tartson otthon úszóedzéseket a saját úszásra is alkalmas jakuzzijában!

SWIMCROSS™ EXERCISE SYSTEMS X200

A RecSport® R200 rekreációs rendszer ideális azok számára, akik szeretnék élvezni a vízi mozgás előnyeit. Kiváló családi tevékenységet kínál, ugyanakkor a hidromasszázs rendszere ellazítja fáradt izmainkat. Ez a modell helytakarékosabb, mint korábbi társai, viszont ahogy a fölülnézeti képe is megmutatja egyszerűbb elrendezésben találhatók benne a masszázsbefúvók.

Méretek:
Szélesség: 239 cm
Hosszúság: 370 cm
Magasság: 126 cm

Hidromasszázs befúvók: 27
(1 large, 2 rotary, 2 directional, 22 mini)
Hangulati elem: világító vízesés
Űrtartalom: 5,054 liter

Súly (üresen): 837 kg
Fűtés: 3,000 watt
Víztisztítás: UltraViolet + Ozone
Elektromos igény: 24 A / 230 V, 60 Hz

Az R200 optimális edzőtárs! Két teljes értékű masszázshely található benne, melyekben a szokásos masszázsmedencék szolgáltatásait élvezhetjük, és ahol az erős vízsugarakban ellazíthatjuk izmainkat, illetve kikapcsolódhatunk családtagjainkkal, ismerőseinkkel, de lehetőségünk van benne a testedzésre is.

Megálmodtuk a helyben úszást

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk az úszógépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

Fitnesz gyakorlatok

Az Endless Pools felszerelései, eszközei között helyet kapott egy expanderhez hasonló edző eszköz, és egy evezőgép is. Ezekkel tovább fejleszthetjük kondíciónkat, és javíthatjuk közérzetünket.

Kérjen Endless Pools próba időpontot!

Egyeztessen időpontot, és próbálja ki a legújabb medencéinket! Egy Endless Pools fittness medencében úszni egészen más, mint egy átlagos swim spa-ban.

Kérje ajánlatunkat egy megfelelő medencére!

Szívesen készítünk önnek egy személyre szabott ajánlatot. Érdemes kiválasztania azt a modellt, amely az Ön igényeinek és életstílusának megfelel.

Rendelje meg Endless Pools medencéjét

Ha már eldöntötte, hogy melyik fittness összeállítást választja, akkor itt az idő, hogy megrendelje saját Endless Pools medencéjét, és indulhat a gyártás.

Tekintse meg további képeinket!

Spatrend Outdoor Company