Chat with us, powered by LiveChat

Endless Pools R200

  • Endless Pools R200

    Házi wellness masszázsmedence és úszómedence az Endless Pools-tól

  • Endless Pools R200

    Házi wellness masszázsmedence és úszómedence az Endless Pools-tól

MASSZÁZSMEDENCE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
EndlessPools RecSport R200

A RecSport® R200 rekreációs rendszer ideális azok számára, akik szeretnék élvezni a vízi mozgás előnyeit. Kiváló családi tevékenységet kínál, ugyanakkor a hidromasszázs rendszere ellazítja fáradt izmainkat. A modell helytakarékosabb, mint korábbi társai, viszont ahogy a fölülnézeti képe is megmutatja egyszerűbb elrendezésben találhatók benne a masszázsbefúvók.
Ez a modell két teljes értékű masszázst jelentő jakuzzi ülőhellyel rendelkezik, és két pihenőhellyel, melyeken fáradt lábszárunkat tudjuk megmasszírozni. A magasabban található ülőhelyek egyben a belépést is segítik.

Méretek:
Szélesség: 226 cm
Hosszúság: 366 cm
Magasság: 127 cm
Űrtartalom:
5.054 liter
Férőhely:
5 személy

Hidromasszázs befúvók: 27
(1 nagy, 2 rotary befúvó, 2 direkt befúvó, 22 mini befúvó.)
Ellenáramoltató: 815 liter / perc
Hangulati elem: világító vízesés
Sport kiegészítők: Úszó pányva, evező szett, rugalmas szalag, vízi kerékpár
Víztisztítás: UltraViolet + Ozone

Súly (üresen): 837 kg
Szűrés: 9 m2
Elektromos igény: 32 A / 230 V, 60 Hz
Audio: 8 hangszóró, mélynyomó, Bluetooth.
Világítás: 20 db színes LED.
Vezérlő rendszer: LCD kezelő panel
Fűtés: 3000W / 230V

Az R200 optimális edzőtárs! Két teljes értékű masszázshely található benne, melyekben a szokásos masszázsmedencék szolgáltatásait élvezhetjük, és ahol az erős vízsugarakban ellazíthatjuk izmainkat, illetve kikapcsolódhatunk családtagjainkkal, ismerőseinkkel, de lehetőségünk van benne az úszásra is. Az ellenáramoltató teljesítménye még az úszó sport legkiválóbbjait is próbára teszi.

Megálmodtuk a helyben úszást

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk az úszógépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

Fitnesz gyakorlatok

Az Endless Pools felszerelései, eszközei között helyet kapott egy expanderhez hasonló edző eszköz, és egy evezőgép is. Ezekkel tovább fejleszthetjük kondíciónkat, és javíthatjuk közérzetünket.

Kérjen Endless Pools próba időpontot!

Egyeztessen időpontot, és próbálja ki a legújabb medencéinket! Egy Endless Pools fittness medencében úszni egészen más, mint egy átlagos swim spa-ban.

Kérje ajánlatunkat egy megfelelő medencére!

Szívesen készítünk önnek egy személyre szabott ajánlatot. Érdemes kiválasztania azt a modellt, amely az Ön igényeinek és életstílusának megfelel.

Rendelje meg Endless Pools medencéjét

Ha már eldöntötte, hogy melyik fittness összeállítást választja, akkor itt az idő, hogy megrendelje saját Endless Pools medencéjét, és indulhat a gyártás.

Tekintse meg további képeinket!

MASSZÁZSMEDENCE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
Spatrend Outdoor Company