Endless Pools E700

  • Endless Pools E700

    Az E700 egy házi fittness központ, és közös kikapcsolódásra szolgáló jakuzzi, ami kiváló úszásélményt adhat Önnek!

  • Endless Pools E700

    A hihetetlen teljesítményű medencében élvezze az úszás örömét, és kapcsolódjon ki a medence jakuzzi részében!

MASSZÁZSMEDENCE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Endless Pools Fitness Systems® E700

Az Endless Pools E700 fittness medence az ellenáramoltatóval ellátott úszó masszázsmedencék legtágasabb úszótérrel térrel és ezzel együtt kényelmes masszázstérrel ellátott változata. Csaknem 5 m hosszú belső tere lehetővé teszi, hogy könnyű legyen benne az úszás. Az Endless Pools Amerikában gyártott profi úszó-gépe 52 sebességi fokozatban állítható ellenáramot eredményez. A tökéletesen levegő és örvénymentesített egyenletesen áramló vízben úgy úszunk, mint egy valódi folyóban, amelynek mellesleg még a sebességét is igényeinknek megfelelően szabályozhatjuk.

Méretek:
Szélesség: 239 cm
Hosszúság: 520 cm
Magasság: 146 cm

Hydromassage Jets: 27
(1 large, 2 rotary, 2 direction, 22 mini)
Water Feature: 2 illuminated waterfalls
Treadmill (Optional)
Capacity: 2150 gal

Weight Empty: 3480 lbs
(2980 lbs w/ treadmill)
Heater: 4,000 watt
Water Purification: UltraViolet + Ozone
Electrical Req.: 2x30 amp/230 volt, 60 Hz

A belső tér tágas kialakítása kiküszöböli az örvénylést tökéletes úszó térré alakítva ezzel a vízzel teli medencét. Az Endless Pools E700 sarkaiban két teljes értékű ülésre alkalmas masszázshely található, ahol kényelmes helyzetben, erősen és változatosan masszíroztathatjuk át az úszás közben megdolgoztatott izmainkat.

Megálmodtuk a helyben úszást

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

Megalkottuk az úszógépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

A lábaknak: víz alatti futópad

A vízárammal szembeni futás nagyon egészséges. Az Endless Pool víz alatti futópad segítségével az izületeinket kímélve tudunk a víz ellennállását kihasználva intenzíven edzeni, lábunkat erősíteni.

Kérjen Endless Pools próba időpontot!

Egyeztessen időpontot, és próbálja ki a legújabb medencéinket! Egy Endless Pools fittness medencében úszni egészen más, mint egy átlagos swim spa-ban.

Kérje ajánlatunkat egy megfelelő medencére!

Szívesen készítünk önnek egy személyre szabott ajánlatot. Érdemes kiválasztania azt a modellt, amely az Ön igényeinek és életstílusának megfelel.

Rendelje meg Endless Pools medencéjét

Ha már eldöntötte, hogy melyik fittness összeállítást választja, akkor itt az idő, hogy megrendelje saját Endless Pools medencéjét, és indulhat a gyártás.

Tekintse meg további képeinket!

MASSZÁZSMEDENCE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
Spatrend Outdoor Company