Endless Pools E2000

  • Endless Pools E2000

    Házi fittness központ, és közös kikapcsolódásra szolgáló jakuzzi egyben kiváló teljesítményű ellenáramoltatóval!

  • Endless Pools E2000

    Élvezze otthonában a végtelen úszás örömét, tartson otthon úszóedzéseket a saját masszázsmedencéjében!

  • Endless Pools E2000

    A hihetetlen teljesítményű medencében élvezze az úszás örömét, és kapcsolódjon ki a medence jakuzzi részében!

MASSZÁZSMEDENCE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Endless Pools Fitness Systems® E2000

Az Endless Pools E2000 modellje két külön szabályozható hőmérsékletű térrel rendelkezik, így egyszerre valósítja meg egy úszómedence és egy masszázsmedence funkcionális feladatait. A BMW Design csapata és az Endless Pools közös alkotása innovatív lábnyomot hagyott a helyben úszás divatos iparágának színes, fejlesztésekkel teli történelemkönyvében. Az újszerű formában jól beilleszthetők ezek a jakuzzik szinte bármilyen környezetbe.

Méretek:
Szélesség: 239 cm
Hosszúság: 610 cm
Magasság: 146 cm

Hydromassage Jets: 34
(2 large, 2 rotary, 4 directional, 26 mini)
Water Feature: 3 illuminated waterfalls
Treadmill (Optional)
Capacity: 2395 gal

Weight Empty: 4090 lbs (4195 lbs w/ treadmill)
Heater: 4,000 watt
Water Purification: UltraViolet + Ozone
Electrical Req.: 60 amp/230 volt, 60 Hz

Az Endless Pools E2000 fitness medence két egymástól független célú és hőmérsékletű térrel rendelkezik. Ez a modell ellenáramoltatóval ellátott úszó masszázsmedencék egyik legtágasabb úszótérrel térrel és ezzel együtt kényelmes különálló masszázstérrel ellátott változata. Csaknem, mint 6 m hosszú belső tere lehetővé teszi, hogy könnyű legyen benne az úszás és teljes értékű legyen a masszázs. Az Endless Pools Amerikában gyártott profi úszó-gépe 52 sebességi fokozatban állítható ellenáramot eredményez. A tökéletesen levegő és örvénymentesített egyenletesen áramló vízben úgy úszunk, mint egy valódi folyóban, amelynek a sebességét programozva szabályozhatjuk.

Megálmodtuk a helyben úszást

Az Endless Pools több, mint 30 éve a világon elsőként alkotott helyben úszásra alkalmas medencét. Azóta több, mint húszezer családnak adta meg az otthoni úszás lehetőségét és élményét.

A lábaknak: víz alatti futópad

A vízárammal szembeni futás nagyon egészséges. Az Endless Pool víz alatti futópad segítségével az ízületeinket kímélve tudunk a víz ellenállását kihasználva intenzíven edzeni, lábunkat erősíteni.

Megalkottuk az úszógépet!

Az Endless Pools Swimming Machine egy innovatív elképzelés és sok kísérlet eredménye. Az úszógép tökéletesen levegő és örvénymentes áramlatot hoz létre, amelyben könnyed az úszás.

Kérjen Endless Pools próba időpontot!

Egyeztessen időpontot, és próbálja ki a legújabb medencéinket! Egy Endless Pools fitness medencében úszni egészen más, mint egy átlagos swim spa-ban.

Kérje ajánlatunkat egy megfelelő medencére!

Szívesen készítünk Önnek egy személyre szabott ajánlatot. Érdemes kiválasztania azt a modellt, amely az Ön igényeinek és életstílusának megfelel.

Rendelje meg Endless Pools medencéjét

Ha már eldöntötte, hogy melyik fitness összeállítást választja, akkor itt az idő, hogy megrendelje saját Endless Pools medencéjét, és indulhat a gyártás.

Tekintse meg további képeinket!

MASSZÁZSMEDENCE ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

[Elfogadom a SpaTrend Kft. mint üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát. Az ÁSZF az oldal alján található.]
Spatrend Outdoor Company