MARKILUX ÁRNYÉKOLÓK

Exkluzív árnyékolás a Markilux-tól!

A Markilux a legmagasabb árnyékolástechnikai elvárásokhoz igazodó német minőséget képviseli. Árnyékolói mondhatni az örökkévalóságnak készülnek. Minden esetben kiváló alapanyagokkal dolgoznak, így termékei problémamentesen működnek hosszú éven keresztül. Az utolérhetetlen gyártási minőség, a textilek szövése és a napellenzők készítése egy cégen belül, garantálja a kiváló termékeket. A markilux árnyékoló termékei nem véletlenül egyedülállóak. Minden egyes termékben található valamilyen újítás, mely egy egyszerű igényből született. A Markilux a jövő kérdéseit kutatja, miközben mai technikai tudásával válaszokat ad rájuk!

MARKILUX

Renson

árnyekoló

A Camargue® kivitelnél lehetőség van a szerkezetbe teljesen integrált, függőleges mozgású Fixscreen® textilárnyékolók beépítésére, melyek segítségével tökéletes megoldást találtunk az oldalsó árnyékolásra, a betekintés elleni védelemre, és a szúnyogháló funkciót is megoldottuk. Bizonyos időszakokban nincs szükségünk az oldalsó árnyékolásra, ekkor egy gombnyomásra láthatatlanná válik a szerkezetben speciális árnyékolónk. Lehetőség van a mozgó lamellákba építhető led világítás rendelésére is, választható fényhatásokkal. A Camargue® komfortjáról az esti órákban sem kell lemondania, hiszen ha lehűl a levegő, az árnyékolóba integrálható fűtőtestek biztosítják a kellemes hőmérsékletet a teraszán. A beépített hangszórókon át hallható zene pedig igazán meghitté teszi az eltöltött időt.

MARKILUX

Pergola 110/210

árnyekoló

A Markilux árnyékoló fő erőssége a saját gyártású napellenző szövet. A Markilux és a Svela gyárak által évek alatt kifejlesztett nanotechnológiás gyártási eljárásnak köszönhetően az árnyékolók szövetei öntisztítóak és vízlepergetőek és UV állóak. A felületen lerakódott port és szennyeződést az eső egyszerűen lemossa. A hagyományos varrással ellentétben a a szövetek ultrahangos ragasztási technológiával készülnek. A textil így kevésbé sérülékeny, jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak és hosszabb az élettartama.

Markilux 6000

árnyekoló

A Markiluxnak ezt a termékét azoknak ajánljuk, akik olyan árnyékolót részesítenének előnyben, melynek az ellenoldalán nincs oszlopszerű alátámasztás. Ez a modell a karok révén jól szabályozható.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!
Spatrend Outdoor Company