• JÚLIUSI AKCIÓK

  • JÚLIUSI AKCIÓK

* SpaTrend szett otthoni nyaraláshoz

Találja meg a SpaTrend kínálatában otthoni nyaralásának alapvető kellékét, vadonatúj masszázsmedencéjét! 2019. július 31-ig a SpaTrend bemutatótermeiben, raktárában és webáruházaiban sorakozó bármely masszázsmedence vásárlása esetén álmai jakuzzija mellé ajándékba hazavihet egy Broil King Baron 340 professzionális gázgrillt, így egész nyárra teljessé válik a kerti kikapcsolódás. 

Látogasson el az Önhöz legközelebb eső SpaTrend bemutatóterembe, és válassza ki szakértők segítségével azt a jakuzzi modellt, mely leginkább megfelel az Ön igényeinek, vagy kényelmesen hátradőlve válogasson online kínálatunkból! Július 31-ig minden masszázsmedence vásárlónkat megajándékozunk a grillezés valódi élményével, egy kanadai Broil King Baron 340 professzionális grillsütővel, melynek segítségével még idén nyáron Ön adhatja majd a legjobb grill partikat.

KÉRJÜK LÁTOGATÁSÁT JELEZZE!

* SpaTrend szett otthoni nyaraláshoz

Találja meg a SpaTrend kínálatában otthoni nyaralásának alapvető kellékét, vadonatúj masszázsmedencéjét! 2019. július 31-ig a SpaTrend bemutatótermeiben, raktárában és webáruházaiban sorakozó bármely masszázsmedence vásárlása esetén álmai jakuzzija mellé ajándékba hazavihet egy Broil King Baron 340 professzionális gázgrillt, így egész nyárra teljessé válik a kerti kikapcsolódás. Látogasson el az Önhöz legközelebb eső SpaTrend bemutatóterembe, és válassza ki szakértők segítségével azt a jakuzzi modellt, mely leginkább megfelel az Ön igényeinek, vagy kényelmesen hátradőlve válogasson online kínálatunkból! Július 31-ig minden masszázsmedence vásárlónkat megajándékozunk a grillezés valódi élményével, egy kanadai Broil King Baron 340professzionális grillsütővel, melynek segítségével még idén nyáron Ön adhatja majd a legjobb grill partikat.