A SpaTrend Szüreti Jakuzzi Kiállítás és Vásárról

Hogyan kapcsolódik a szüret, a minőségi bor a jakuzzizáshoz?
Elsőre talán furcsán hangzik ez a párhuzam, mégis rengeteg kapcsolódási pontot fedezhetünk fel a minőségi bórkóstolás élménye, és a pezsgőfürdőzés relaxáló luxusa között.

Talán érdemes lenne meghatározni, hogy milyen a tökéletes bor, s hogy milyen a tökéletes masszázsmedence.

A kettő összhangja pedig olyan prémium élményt nyújt, melyben még biztosan nem volt része. Októberben a SpaTrend Szüreti Jakuzzi vásáron rátalálhat a masszázsmedence és bor tökéletes harmóniájára, mert vadonatúj medencéjében kedvenc borát kortyolgatva a kényeztetés legmagasabb fokát élheti át.

A SpaTrend jakuzzi szakértői segítségére lesznek abban, hogy megtalálja a kertjébe, teraszára illő tökéletes masszázsmedence modelljét. Akár egy intim kétszemélyes modellre vágyik, akár a szélesebb baráti körével fürdőznek otthonában szívesen, a SpaTrend bemutatótermében rátalálhat arra a jakuzzira, mely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Szüretelje le a jakuzzi kedvezményeket október 1. és 30. között a SpaTrend Szüreti Jakuzzi vásáron, és az újborokat már saját masszázsmedencéje habjaiban elmerülve kóstolgathatja.

Az alábbi rövid űrlap kitöltésével, kérjük, jelezze érdeklődését augusztusi akciónk iránt, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Spatrend Outdoor Company