Nagy Augusztusi Jakuzzi Vásár a SpaTrend bemutatótermeiben és online!

Bár a nyár lassan a végéhez közelít, az igazi jakuzzi szezon csak most kezdődik el!
Tegye teljessé a szabadban töltött időt, és masszázsmedencéje mellé vigye haza ajándékba a kerámia grillek királyát!

Augusztus hónapban, egészen augusztus 31-ig a SpaTrend ürömi és nyíregyházi bemutatótermeiben, raktárában és webáruházaiban sorakozó HotSpring Highlife, vagy Limelight széria bármely masszázsmedencéjének megvásárlása esetén ajándékba hazavihet egy Kamado Chef 1900 kerámia grillt.
A HotSpring e két szériája olyan luxus hidromasszázst, pezsgőfürdőzést és relaxációt kínál, melyet érdemes prémium grill élménnyel társítani, amit augusztus hónapban ajándékba adunk Önnek!
Legyen Öné az álom HotSpring Highlife vagy Limelight széria masszázsmedencéje mellett a tökéletes Kamado Chef grillsütő.

Legyen Öné az álom HotSpring Highlife vagy Limelight széria masszázsmedencéje mellett a tökéletes Kamado Chef grillsütő.

Ha más típusú masszázsmedence keltette fel az érdeklődését kínálatunkban, akkor sem kell lemondania a grillezésről, mert a SpaTrend választékában található minden egyéb jakuzzi mellé ajándékba hazavihet egy Broil King Porta Chef 120 hordozható grillsütőt vagy egy Riva Arena kültéri hangszórót. A választás az Öné!

Az alábbi rövid űrlap kitöltésével, kérjük, jelezze érdeklődését augusztusi akciónk iránt, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot

Spatrend Outdoor Company