Meglátni és megszeretni egy szuper masszázsmedencét igazán könnyű. Megszokni még könnyebb az élményt, amit nyújt. Ám lemondani róla már nemigen lehet – és van egy jó hírünk: nem is kell! Ha költözünk, a medencét magunkkal vihetjük – ez a barátság egy életre szól.

Remek döntést hoztak vendéglátóink úgy jó tíz évvel ezelőtt, amikor megvásárolták ezt a narancssárgában pompázó masszázsmedencét egykori otthonukba. Azonnal a család kedvence lett, s persze nem csupán különleges megjelenésével hódított, hanem mindazzal, amit tud: zubogó vizével, hát-, nyak-, gerinc-, kéz- és talpmasszázsával, andalító fényeivel… Egy idő után azonban a régi otthont egy csodálatos zöldövezeti házra cserélhették fel. A kedvenc tárgyakat, bútorokat annak rendje s módja szerint be lehetett csomagolni, el lehetett vinni, ám a medencétől sem akart megválni senki. Megszokták, mint egy régi jó barátot, s el nem tudták képzelni a jövőt nélküle.

Úgyhogy nem is gondoltak arra, hogy a régi lakás új tulajdonosainak beleszámítják az árba, és abból az összegből vesznek egy másikat. Inkább szakembereket hívtak, kiszereltették, s az új otthonban régi jó baráthoz igazán méltó körülmények közé építették be. A házi wellnessközpont tervezését és kialakítását a Nagy Rita által vezetett D-Stúdió szakembereire bízták. Itt egy helyről szinte mindent be lehetett szerezni, ami a berendezéshez kellett: a burkolatokat csakúgy, mint a pihenőbútorokat, kiegészítőket.

A kiindulópont természetesen a főszereplő: a masszázsmedence volt. Szerepéhez illő környezetet, izgalmas, egzotikus, sejtelmes miliőt teremtettek köréje. „Pódiumra” emelve, központi helyen díszlik – ahogyan egy igazi főszereplőhöz illik –, körbeölelve a kényelmes pihenőkanapékkal, melyeket narancsszín selyempárnák ékesítenek. A masszázsmedence központi szerepét – és persze szépségét – csak még jobban kiemeli a föléje épített, rejtett fényekkel elkápráztató álmennyezet. Nem csupán a berendezést, hanem természetesen a színvilágot is meghatározza a medencebelső különleges, rezes-metálos narancsárnyalata, melyet remekül kiemel a főfalon és a medencehéjon használt, érdekes rakású, elegáns, fekete kerámiaburkolat.

A narancs és fekete mozaikokból kirakott díszcsíkok tovább fokozzák a karakteres, dinamikus hatást. Hogy teljes lehessen a víz áldásos hatásainak palettája, arról a 6 személynek is kényelmes szauna gondoskodik. A felüdülés és kikapcsolódás élményét pedig a környező természettel való szerves kapcsolat teszi teljessé. Hatalmas üvegfelületen át a medencében fürdőzve, vagy a szaunában izzadva is beláthatjuk a kertet. Ahol a meleg évszakokban szabadtéri úszómedence várja azt, aki egészséges testmozgással is ki akarja egészíteni a mindennapos feltöltődés szertartását. És lehet-e ellenállni mindennek, ha hozzátesszük azt, hogy ide látszik az is, hogy a kert végében ott a háborítatlan természet: az erdő, ahonnan az őzikék kíváncsi szemmel bámulnak be a kertbe…

Spatrend Outdoor Company