Ma már minden korszerű masszázsmedencének vannak különböző fényfunkciói is. Ám magasan vezet ezek között a kaliforniai gyártású Limelight medencecsalád, a HotSping medencék előállítójának újonnan kifejlesztett modelljei, amelyeket a SpaTrend Kft. forgalmaz. Aki igazán különleges élményekben akar részesülni otthoni fürdőzése, kikapcsolódása során, választhat ezek közül.

Az új masszázsmedencék meghatározó eleme a fénytechnika, a víz a sok kis színes LED lámpa fényével megvilágítva – a színeket tetszésünk szerint váltogathatjuk. Így a színterápia áldásos hatásait is élvezhetjük a fürdőzés okozta örömök és a masszázsfunkciók biztosította egészségmegőrzés mellett. A gyógyító hatáson túl persze a különböző színek befolyásolják a közérzetünket, ellazítanak, elringatnak, vagy ellenkezőleg, serkentik a gondolkodásunkat, felerősítik a bennünk rejlő kreatív energiákat.

És vajon mi lehet kellemesebb, mint egy sejtelmes fényben való fürdőzés a kedvesünkkel, avagy boldogítóbb, mint tanúja lenni gyerekeink örömének, amit a fények váltogatása, izgalmas játéka okoz. Csodálatos hangulatot teremthetünk ezekben a medencékben egy-egy különleges, esti pancsolós vagy lazulós partihoz is a barátainkkal.

A Limelight medencék természetesen extra fényterápiás funkciójukon túl minden olyan kívánalomnak is eleget tesznek, amit egy mai, csúcskategóriás masszázsmedencétől elvárunk. Működtetésük energiatakarékos, mivel a medencetestek kiváló habszigeteléssel vannak ellátva: körben az 5 rétegű százszázalékos habszigetelés minden apró kis rést kitölt, így a kiváló hőtechnikai tudással felvértezett medence nem engedi kihűlni a vizet. A 24 órás keringető- és szűrőrendszer folyamatosan tisztán tartja a vizet, míg a beépített ózonfejlesztő, valamint az ezüstkolloid-patron csírátlanít, meggátolja a baktériumok szaporodását. A szinte klórmentes működést az Aquafinesse vízkezelő rendszer biztosítja.

A masszázsmedencék megjelenése sem hagy kívánnivalót maga után: burkolatuk a legújabb designt követi, érdekes rajzolattal. A választékból a legnépszerűbb a wenge szín, de a Limelight medencék kaphatók halványszürke és vöröses burkolattal is. Belsejük homogén gyöngyház-, illetve kagylóhéjszínekben tündököl, így a fények különböző árnyalatai remekül érvényesülnek.

A különleges hangulatteremtéshez hozzájárul a csúcskategóriás hangtechnika is, amely segítségével akár külső ipod vagy iphone berendezésünket is használhatjuk hangforrásként. Három különböző méret közül választhatunk: a legkisebb a 4 személyes Limelight medence, a Glow, amely nemcsak külső, de akár szűkebb belső térben is könnyedén elhelyezhető. Közepes méretű a hatszemélyes Flair, melyben az öt ülőhely mellett egy fekvőhely is kialakításra került. A legkülönlegesebb Limelight modell az európai igényeket elégíti ki elsősorban: a két fekvőhellyel plusz három ülőhellyel rendelkező különleges masszázsmedence, a Pulse.

Nem utolsó szempont, hogy ezeket a felsőkategóriás masszázsmedencéket elérhető, középkategóriás áron kínálják azoknak, akik mérsékelt áron keresnek magas minőségű, jól használható termékeket. A sokféle masszázsfunkció, a nyakmasszírozó rendszer, a vízesés látványát nyújtó szökőkút, s a zubogó, pezsgő vízsugarak nyújtotta felüdülés vagy relaxálási lehetőség mellett a fények, színek és zene által megteremthető rendkívüli hangulat fokozza a fürdőzés örömeit. Ki ne élvezné ezt maradéktalanul? Kicsik-nagyok remek szórakoztatása lehet, a családtagok és barátok közös élménye, avagy egy intim kikapcsolódás kiváló lehetősége is.

M.É.

 
 
 
Tovább a jakuzzi kiállítás honlapjára!
   
spatrend - 2096 üröm, kőbánya út 16. - prémium minőségű masszázsmedencék, jakuzzik, wellness eszközök - minden jog fenntartva © - adatvédelem>>