Az AquaFinesse egy szabadalmi oltalom alatt álló masszázsmedencék és úszómedencék tisztítására szolgáló adalékanyag, amely lehetővé teszi a vegyszermentes fürdőzést. Nincsenek kemikáliák, klór, PH szabályozó vegyszerek, csupán a kristálytiszta, puha, simogató vizet ígérő adalék. Az AquaFinesse egy pofonegyszerűen használható termék, és csupán heti egyszeri alkalommal néhány perces művelet. Mindössze egy mérőpohár hetente, és az AquaFinesse elvégzi ön helyett a munkát. Nem kell beállítania a pH szintet, nem kell fémtartalmat szabályoznia, nem kell a habosodás, vagy a víz szintjén megjelenő csík megjelenése ellen küzdenie. Az AquaFinesse segít abban, hogy időt takarítson meg, és ne költse pénzét feleslegesen a masszázsmedence vegyszerek különböző formáinak folyamatos tesztelésével. Meggyőződésünk, hogy az AquaFinesse az egyetlen igazán egyszerű megoldás a jakuzzik vízkezelésében.

A szűrő rendszeres tisztítása a vízkezelés egyik alapeleme, mely nagyban hozzájárul a víz higiéniájának fenntartásához, és kémiájának hatékony beállításához. A masszázsmedencék intenzívebb nyári használata gyakoribb szűrőtisztítást, nagyobb odafigyelést igényel. Ennek megkönnyítésére használható az AquaFinesse Filter Cleaner tabletta, mely hatékonyan, gyorsan és könnyedén oldja fel a masszázsmedence szűrőjére lerakódott szennyeződéseket. A vegyszermentes szűrőtisztítás után a szennyeződések könnyen leöblíthetők a szűrő felületéről. Javasoljuk, hogy a szűrőtisztító és egyéb AquaFinesse termékek használatának további részleteiről, előnyeiről személyesen bemutatótermünkben vagy telefonon egyeztessünk!

 
 
 
Tovább a jakuzzi kiállítás honlapjára!
   
spatrend - 2096 üröm, kőbánya út 16. - prémium minőségű masszázsmedencék, jakuzzik, wellness eszközök - minden jog fenntartva © - adatvédelem>>