A LEGGAZDAGABB MASSZÁZSMEDENCE VÁLASZTÉK A 19. SPATREND EXPÓN! Ha azt gondolnánk, már mindent tudunk a masszázsmedencékről, akkor a SpaTrend Expo széles kínálatával minderre rácáfol. A 2016. augusztus 26 és szeptember 4. között megszervezett kiállítás ideje alatt a legtöbb egy helyen látható jakuzzival találkozhatunk.  
 
 
  HOGYAN VÁLASSZUNK MEGFELELŐ JAKUZZIT?Egy masszázsmedence telepítése életre szóló döntés. megváltoztatja a mindennapjainkat, képes az egész család életminőségét nagyságrendekkel magasabb színvonalra emelni. Feltéve, ha jól választunk. összeállításunkkal ezért igyekszünk segíteni a választásban, hogy mindenkinek csak öröme teljék benne.
A vízsugarak és a forró, nyugtató fürdő megemeli a test hőmérsékletét..
 
 
   
  JAKUZZI EGY LUXUSAUTÓ EXTRÁIVAL! Legyen dizájnos, lehetőleg innovatív, esetleg rendelkezzen jövőbe mutató megoldásokkal, mindezeken túl pedig szemet gyönyörködtetően szép és kényelmes. Hogy mi ez? Lehetne akár egy autó, ám ebben az esetben egy jakuzziról lesz szó, amit a BMW DesignWorksUSA tervezett.  
 
MENNYIBE KERÜL A JAKUZZI FENNTARTÁSA? A Jakuzzi kisokosban összegyűjtöttünk néhány alapvető tudnivalót, melyek segítségével nem csak könnyebben választhatunk, de a kellemetlen meglepetésektől is megkímélhetjük magunkat.
Vásárlóink és értékesítőink sokat segítettek abban, milyen kérdések merülnek fel egy jakuzzi vásárlása során.
  MILYEN LEHET A LEGÜTŐSEBB NEVŰ MASSZÁZSMEDENCE? A neve hallatán két dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy talán ez a jakuzzi két másik nagyobb modellnek lehet a szerelemgyereke. A másik pedig, hogy azért kaphatta ezt a nevet, mert ugyanolyan felemelő élmény lehet benne ülni, mintha egy fantasztikus koncerten mulatna az ember. Kitaláltad?
Ez a HotSpring Prodigy nevű prémium minőségű modellje!
 
   
 
   
  A PORSCHE CARRERA HŰTŐRÁCSÁT IDÉZI Ha belépünk az új HotSpring Aria medencébe, úgy érezhetjük magunkat, mintha a jövőben járnánk. A 2025-ben piacra kerülő BMW volánja mögött lehet hasonló érzésünk. A belső és a külső formavilág összhangja tökéletes vizuális élményt nyújt..  
 
DOBD FEL A REGGELED: KEZDD A NAPOD JAKUZZIZÁSSAL! Ha szeretnéd megtörni a reggeleid monoton és jól bejáratott rutinját, érdemes egy kicsit több figyelmet fordítanod arra, hogy igazán frissen indulhass neki a napnak. Ennek remek eszköze egy kellemes, ébredés utáni ejtőzés a masszázsmedencében. Szinte mindenkinek van bevett reggeli rutinja, ami egy idő után hiába válik unalmassá, megszokásból...   AZ ÓKOR CSÁBÍTÁSA:
HOTSPRING SUMMIT
Kevés dolog van, ami miatt komolyan megfontolnék egy tartós időutazást az ókori Rómába, de a régi fürdők kétség kívül ezek közé tartoznak.
A gyönyörű fürdőházak, a finom meleg víz, a kényeztető masszázs és a kellemes környezetben lefolytatott baráti beszélgetések megérnék, hogy jó időre lemondjak az internetről.
 
   
   
  Látogasson el Veszprémben az Auraspa-hoz, és tekintse meg az HotSpring masszázsmedencéket! >>>  
   
 
 
   
Csapatunk 2003 tavaszán kezdte meg tevékenységét a jakuzzik vagy masszázsmedencék magyarországi piacán. Következetes és alapos munkánk eredményeképpen hamar kivívtuk partnereink bizalmát. A 2006-os év során költöztünk jelenlegi telephelyünkre, az ideális természeti környezetben lévő, és jól megközelíthető Ürömre, ahol, azóta Európa egyik legnagyobb és legszélesebb választékkal rendelkező jakuzzi szalonját működtetjük. Bemutatótermünk ideális méretű helyet biztosít jakuzzijaink, szaunáink, kerti bútoraink, gázgrilljeink, egyéb termékeink alapos bemutatására.
 
 
"Termékeink kiválasztásában folyamatosan a legmagasabb minőséget tartottuk és tartjuk szem előtt. Fél évtizedes munkánk eredményeképpen cégünk valószínűleg (nem auditált eredmény) piacvezető pozíciót vívott ki magának a minőségi wellness termékek magyarországi piacán, amelynek eredményeképpen 2010-ben a világpiacot vezető gyártó minket választott a HotSpring jakuzzik forgalmazójául. Ennek a megtisztelő pozíciónak igyekszünk a legmagasabb szinten is eleget tenni. "
 
Félezer elégedett jakuzzi tulajdonos ügyfelünk lehet a tanúja annak, hogy személyes tanácsadásunkkal mindent megteszünk azért, hogy a jakuzzi vásárlása öröm legyen az Önök számára, és, hogy 4-5 évvel a vásárlás után is jó ötletnek tűnjön a vásárláskor meghozott döntés. Ügyfeleinkkel való kapcsolatunk nemcsak hogy nem ér véget a medence kifizetésének a pillanatában, hanem csak akkor kezdődik igazán. Használati javaslatainkkal, vízkezelési tanácsainkkal segítjük ügyfeleinket, hogy a jakuzzi gyakorlati hasznot, és kellemes családi perceket hozzon az életükbe.
 
Tovább a jakuzzi kiállítás honlapjára!

   
   
 
spatrend - 2096 üröm, kőbánya út 16. - prémium minőségű masszázsmedencék, jakuzzik, wellness eszközök - minden jog fenntartva © - adatvédelem>>