Jakuzzik álomáron Új stratégiát dolgozott ki a világ legnagyobb masszázsmedence-gyártója, a Watkins: „Legyen mindenki számára elérhető a saját jakuzzi”. A cég a kiváló minőséget, a hibátlan alapanyagokat, a szabadalommal védett gyártási folyamatokat megtartva egy kedvezőbb árú medencecsaládot mutatott be a kaliforniai San Diegóban. A koncepció elsöprő sikert aratott. Sokan álmodoznak arról, hogy munka után egy frissítő fürdővel kezdjék az otthoni kikapcsolódásukat. A beruházás nagysága miatt a legtöbb család eddig nem engedhette meg magának, hogy a saját kertjében vagy teraszán lévő jakuzziban fürdőzzön. A tervező szakemberek a gyártási folyamatok egyszerűsítésével és egy új technológia bevezetésével, a hagyományos Watkins minőség megtartása mellett tudták a költségeket csökkenteni.A külső burkolat egyszerűbb kialakítása, a színválaszték optimalizálása miatt az eladási árat csaknem a felére tudták csökkenteni a hagyományos módszerrel gyártott medencékhez képest. Így mindazok, akik eddig a magas ár miatt döntöttek a jakuzzivásárlás elhalasztása mellett, most a szokatlanul alacsony 1–1,5 millió Ft-os áron megvásárolhatják Fantasy Spas masszázsmedencéjüket.A HotSpring gyártójának termékei abból a szempontból is mérföldkőnek minősülnek, hogy kis tömegük és technikai egyszerűségük miatt könnyedén szállíthatók és egyszerűen telepíthetők. A Fantasy Spas márkanévre keresztelt termékek idén májustól már kaphatóak a SpaTrend hálózatában. Jó fürdőzést kívánunk mindenkinek! A gyártó ajándéka most minden kedves érdeklődő számára egy 2013. május 31-ig felhasználható 10%-os kupon, mely bármely értékesítési ponton beváltható..
  Örömök vízforrásaMinden földi adomány közül a kikapcsolódásra vágyónak a legcsodálatosabb ajándék a víz. Számtalan formában használható, éltet, gyógyít, pihentet, Legyen szabadvíz, folyó vagy tenger, legyen zuhany, fürdőmedence..
Jakuzzik álomáronÚj stratégiát dolgozott ki a világ legnagyobb masszázsmedence-gyártója, a Watkins: „Legyen mindenki számára elérhető a saját jakuzzi”. A cég a kiváló minőséget, a hibátlan alapanyagokat, a szabadalommal védett gyártási folyamatokat megtartva egy..
VíziparadicsomÉpítésztől hallottam a bölcs mondást: amikor otthont választunk, három dologra kell figyelni. Ez a három: a telek, a telek és a telek. Minden más ebből adódik. Házigazdáink is így gondolták – s a jól választott telken vidéki..
Wellness felsőfokon Ki jön szaunázni? – hangzik el a kérdés a társaságban, majd páran felemelik a kezüket és elvonulnak a wellnesshelyiségbe, míg a többiek a nappaliban maradnak meccset nézni, illetve...
 
 
   
spatrend - 2096 üröm, kőbánya út 16. - prémium minőségű masszázsmedencék, jakuzzik, wellness eszközök - minden jog fenntartva © - adatvédelem>>