HOTSPRING - ENVOY NXT

5 férőhely / 43 befúvó / 1.475 liter

KÉNYELEM ÉS TELJESÍTMÉNY

Az ENVOY NXT az egyik legsikeresebb HotSpring modell a tengerentúlon. A sorozat második tagjaként már rendelkezik fekvőhellyel és a beltere is rendkívül tágas. Ajánlható családi használatra, de társasági összejövetelek színesítésére is. Gyönyörű megjelenésű és technikailag rendkívül kifinomult welness eszköz.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 5 személy
Méretek: 236 x 231 x 91 cm
Tömeg (száraz): 430 kg
Tömeg (vízzel): 2.250 kg
Űrtartalom: 1.475 liter
Befúvók: 43 db
 

Szűrők száma: 5 db, 100%-os szűrés Tri-X szűrők
Kezelőpanel: érintőképernyős, vezeték nélküli
Áramigény: 230V, 50Hz 20A (többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 2 db (9000 + 9200)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,5 + 2,5
Induló teljesítmény (LE): 5,2 + 5,2
Motor fokozatok: 1 + 2

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 43
Moto-Massage DX befúvók: 1 (2)
SoothingStream befúvók: 2
JetStream befúvók: 3
Rotary Hydromassage befúvók: 2
Directional Hydromassage befúvók: 3
Hydrostream befúvók: 19
Directional Precision befúvók: 10

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

 

KIVEHETŐ KEZELŐPANEL

A kényelem érdekében a Highlife NXT modellek egyedülálló, vezeték nélküli távvezérlővel rendelkeznek érintőképernyős technológiával. A kezelőpanel rendkívül kényelmes használatot biztosít, teljes színes képernyővel, nagy ikonokkal és intuitív menüvel látták el, ami megkönnyíti a funkciók beállítását. Kiveheti a távvezérlőt a dokkolóból és magához veheti a masszázsmedencében, hogy beállíthassa a jeteket, a világítást és akár a zenét a kedvenc ülőhelyéről.

HATÉKONYSÁG ÉS KÉNYELEM

With input from BMW Group DesignworksUSA, the stunning new Highlife Collection NXT spas represent the future of spa design. Through innovative technology they offer an entirely new exterior design – unlike anything else you will find. This distinctive styling, with molded corners and a unique floating effect, make the NXT models look sleeker and more stylish than traditional spas.

MOTO-MASSAGE DX BEFÚVÓK
HotSpring forradalmasította a hidromasszázst ezzel a megoldással. Az eljárás lényege, hogy a függőleges hátizom vonalában fel és le mozognak a fúvókák, ami talán a legjobban képes utánozni a kézi masszázs relaxáló hatását.

QUARTET BEFÚVÓK
JETSTREAM BEFÚVÓK
ROTARY HYDROMASSAGE BEFÚVÓK

SOOTHINGSTREAM BEFÚVÓK
SOOTHINGSTREAM BEFÚVÓK
PRECISION BEFÚVÓK

Jakuzzi tetőemelő - Coverlifter

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

Jakuzzi hangszórók

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és hangzás tekintetében is kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a "vájtfülűek" nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

 

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!