HOTSPRING - TRIUMPH

4 férőhely / 27 befúvó / 1.287 liter

 

 

TRIUMPH – KIS JAKUZZI, ÓRIÁSI TELJESÍTMÉNY

Az egyik legjobb ár/teljesítmény szerinti jakuzzi. Optimális választás azoknak, akik a minőséget tartják szem előtt, megbízható, márkás masszázsmedencét szeretnének, de nem akarnak sok pénzt áldozni rá, és akik már tapasztalták, hogy a tengerentúli gyártók medencéi
minden szempontból kiválóak.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 4 személy
Méretek: 236 x 188 x 84 cm
Tömeg (száraz): 265 kg
Tömeg (vízzel): 1.860 kg
Űrtartalom: 1.275 liter
Befúvók: 27 db
 

Szűrők száma: 3 db, 100%-os szűrés Tri-X szűrők
Kezelőpanel: IQ 2020
Áramigény: 230V, 50Hz 16A
 (többfázisú)

Masszázsmotorok:
Keringető szivattyú: SilentFlo 5000™
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,5
Fűtés: NoFault (TM)
Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 27
Moto-Massage DX befúvók: 1
Shooting befúvók: 1
Foot Hydromassage befúvók: 8
HydroStream befúvók: 8
Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

 

DIGITÁLIS KEZELŐPANEL

A kényelem érdekében a Highlife modellek kiváló kezelő panellel rendelkeznek.
A kezelőpanel kényelmes használatot biztosít, és teljes elérést az összes funkcióhoz a nagy ikonokkal és intuitív menüvel.
A grafikus tagolt megjelenítés megkönnyíti a funkciók beállítását, de a vásárlóknak természetesen rendelkezésére bocsátunk egy részletes használati útmutatót is.
Ez a típusú kezelő nem vehető ki mint a nagy medencékben, viszont a határozott nagy gombokkal jól állítható, és a kezelést megkönnyíti a belülről elérhető kiegészítő kezelőszerv. (a kezdőképen látható)

OPTIMÁLIS FORMA A MÁSODIK LEGKISEBB MÉRETRE IS

A Highlife Collection sorozat második legkisebb tagja a HotSpring Triumph jakuzzi. Vízkezelése un. 100% -os, ami a legjobb minőségű vizet jelenti az áramló víz teljes folyamatos átszűrésével.  A több zónában külön állítható LED fények és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot a fürdőzéshez. A sorozatra második legkisebb darabja, a Triumph szinteén rendelkezik a prémium kategória masszázsbefúvóival, a Motomassage-zsal, és a Vibra befúvókkal, melyek a HotSpring különlegességei.

MOTO-MASSAGE DX BEFÚVÓK
HotSpring forradalmasította a hidromasszázst ezzel a megoldással. Az eljárás lényege, hogy a függőleges hátizom vonalában fel és le mozognak a fúvókák, ami talán a legjobban képes utánozni a kézi masszázs relaxáló hatását.

JETSTREAM BEFÚVÓK
ROTARY HYDROMASSAGE BEFÚVÓK

DIRECTIONAL BEFÚVÓK
PRECISION BEFÚVÓK

 

Jakuzzi tetőemelő - Coverlifter

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

Jakuzzi hangszórók

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és hangzás tekintetében is kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a "vájtfülűek" nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

 

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!