HOTSPRING - PRODIGY

5 férőhely / 22 befúvó / 1.100 liter

HIDROMASSZÁZS ÉS RELAXÁCIÓ 

A HotSpring Prodigy-t a gyártó azoknak szánja, akik megbízható alapfelszereltségű, erős jakuzzit szeretnének.  Optimális kis méretű jakuzzi, mely kisebb családok, társaságok megfelelő wellness eszköze. Nagyobb társaihoz képest kevesebb fúvókái éppen hogy kisebb számuk miatt jóval intenzívebb masszázsélményt nyújtanak. Beépített ledvilágításával éjszaka kellemes derengő fényével a kert ékköve lehet. Intézményi beruházók számára is ajánlott.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 5 személy
Méretek: 198 x 213 x 84 cm
Tömeg (száraz): 293 kg
Tömeg (vízzel): 1795 kg
Űrtartalom: 1.100 liter
Befúvók: 22 db
 

Szűrők száma: 3 db, 100%-os szűrés Tri-X szűrők
Kezelőpanel: érintőképernyős, vezeték nélküli
Áramigény: 230V, 50Hz 16A
(többfázisú)

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (9000)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,5
Induló teljesítmény (LE): 5,2
Motor fokozatok: 1

Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 22
Moto-Massage DX befúvók: 1 (2)
SoothingStream befúvók: 2
JetStream befúvók: 1
Rotary Hydromassage befúvók: 2
Directional Hydromassage befúvók: 1
Directional Precision befúvók: 14

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

 

KIVEHETŐ KEZELŐPANEL

A kényelem érdekében a Highlife NXT modellek egyedülálló, vezeték nélküli távvezérlővel rendelkeznek érintőképernyős technológiával. A kezelőpanel rendkívül kényelmes használatot biztosít, teljes színes képernyővel, nagy ikonokkal és intuitív menüvel látták el, ami megkönnyíti a funkciók beállítását. Kiveheti a távvezérlőt a dokkolóból és magához veheti a masszázsmedencében, hogy beállíthassa a jeteket, a világítást és akár a zenét a kedvenc ülőhelyéről.

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS

A Highlife Collection jakuzzi sorozat alapfelszereltségű tagja a Prodigy. Vízkezelése un. 100% -os , ami a legjobb minőségű vizet biztosítja.  A több színű, több zónás LED és további látványelemek garantálják a varázslatos hangulatot. A sorozatra a kortárs design és technikai innovációk jellemzőek, például az exkluzív vezeték nélküli távirányító, ami tökéletes azok számára, akik a legjobb, legkényelmesebb kezelhetőséget részesítenék előnyben.

MOTO-MASSAGE DX BEFÚVÓK
HotSpring forradalmasította a hidromasszázst ezzel a megoldással. Az eljárás lényege, hogy a függőleges hátizom vonalában fel és le mozognak a fúvókák, ami talán a legjobban képes utánozni a kézi masszázs relaxáló hatását.

QUARTET BEFÚVÓK
JETSTREAM BEFÚVÓK
ROTARY HYDROMASSAGE BEFÚVÓK

SOOTHINGSTREAM BEFÚVÓK
SOOTHINGSTREAM BEFÚVÓK
PRECISION BEFÚVÓK

Jakuzzi tetőemelő - Coverlifter

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.

Jakuzzi hangszórók

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és hangzás tekintetében is kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a "vájtfülűek" nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

 

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!