FreeflowSpas - TRISTAR

3 férőhely / 17 befúvó / 700 liter

OPTIMÁLIS HELYKIHASZNÁLÁS

A háromszög alakú Tristar masszázsmedencét kis helyekre tervezték. Mindenki, aki beleül, imádni fogja, ahogy a 17 jet kényezteti a hátizmait, talpát, csuklóját, így kényelmesen ellazulhatsz, és feltöltődhetsz ebben a jakuzziban. Egyik beülője kifejezetten az edzés utáni lazításhoz ajánlott. A Tristar medence szigetelése kiváló, valamint Plug-N-Play technológiával szerelték fel, melynek köszönhetően üzemeltetéséhez nincs szükség villanyszerelésre. csak csatlakoztni kell egy hagyományos 230V-os hálózathoz!

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 3 személy
Méretek: 178 x 178 x 79 cm
Tömeg (száraz): 137 kg
Tömeg (vízzel): 837 kg
Űrtartalom: 700 liter
Befúvók: 17 db
 

Szűrők száma: 1 DB
Kezelőpanel: IQ 2020

Áramigény: 230V, 50Hz 20A
(többfázisú)

EGYEDÜLÁLLÓAN STRAPABÍRÓ FELÜLETEK

A Freeflow jakuzzi sorozat kellemes, gárnitos hatású anyagból készül, amit a gyártó masszív keretre rögzít. A tapintása síkos, és síma jellegű, és a teflonhoz hasonló, ami nagyban megkönnyíti a masszázsmedence tisztán tartását. Az anyag rugalmas, és lényegében törhetetlen, és olyannyira strapabíró, hogy évek múltán sem lesz látható rajta a használat. Három színven áll rendelkezésre.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZÍNEK

A sorozat kialakításának koncepciója a rendkívüli strapabírás volt, és ezt a medence anyagot szinte lehetetlen megkarcolni, és éppen ezért talán a legidőállóbb ez a behatásokra érzéketlen anyagú medence típus. 
A Tristar három színben áll rendelkezésre.

ESPRESSO

TAUPE

SAND

Tetőemelő

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelőt biztosít a gyártó a jakuzzijaihoz, válasszunk annak megfelelően, hogy a jakuzzi környékén hol és mekkora hely áll rendelkezésre.

Jakuzzi lépcső

JAKUZZI LÉPCSŐ 

A Watkins masszázsmedencékhez rendelhető lépcső is, ami nagyban segítheti a medencébe be és kiszállást. A lépcső igen javasolt a jakuzzikhoz, és csak akkor hagyhatjuk el inkább, ha egy épített magasabb helyről be tudunk lépni a medencébe, vagy egyenesen süllyeszteni szeretnénk a jakuzzit.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!