FreeflowSpas - MONTEREY

7 férőhely / 22 befúvó / 1.211 liter

MONTEREY: TÁGAS ÉS KÉNYELMES

A Monterey jakuzzi a Freeflow masszázsmedencék legtágasabb darabja, 7 felnőtt számára kínál kényelmes ülőhelyet. A medence különlegessége a beépített hűtőrekesz, melyben tetszés szerinti ételeket és italokat tarthatunk. A Monterey jakuzzi telepítése gyerekjáték, beüzemeléséhez nincs szükség villanyszerelésre, anyaga erős, és vízálló. A 22 hidroterápiás jet gondoskodik a kényeztetésről, míg a kiváló szigetelés az alacsony üzemeltetési költséget biztosítja. Élvezd saját masszázsmedencédet akár egyedül, akár barátaid társaságában!.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 7 személy
Méretek: 211 x 196 x 87 cm
Tömeg (száraz): 171 kg
Tömeg (vízzel): 1.382 kg
Űrtartalom: 1.211 liter
Befúvók: 22 db
 

Szűrők száma: 1
Kezelőpanel: IQ 2020
Áramigény: 230V, 50Hz 20A
(többfázisú)

EGYEDÜLÁLLÓAN STRAPABÍRÓ FELÜLETEK

A Freeflow jakuzzi sorozat kellemes, gárnitos hatású anyagból készül, amit a gyártó masszív keretre rögzít. A tapintása síkos, és síma jellegű, és a teflonhoz hasonló, ami nagyban megkönnyíti a masszázsmedence tisztán tartását. Az anyag rugalmas, és lényegében törhetetlen, és olyannyira strapabíró, hogy évek múltán sem lesz látható rajta a használat. Három színven áll rendelkezésre.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZÍNEK

A sorozat kialakításának koncepciója a rendkívüli strapabírás volt, és ezt a medence anyagot szinte lehetetlen megkarcolni, és éppen ezért talán a legidőállóbb ez a medence típus. 
A Monterey három színben áll rendelkezésre.

ESPRESSO

TAUPE

SAND

Tetőemelő

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelőt biztosít a gyártó a jakuzzijaihoz, válasszunk annak megfelelően, hogy a jakuzzi környékén hol és mekkora hely áll rendelkezésre.

Jakuzzi lépcső

JAKUZZI LÉPCSŐ 

A Watkins masszázsmedencékhez rendelhető lépcső is, ami nagyban segítheti a medencébe be és kiszállást. A lépcső igen javasolt a jakuzzikhoz, és csak akkor hagyhatjuk el inkább, ha egy épített magasabb helyről be tudunk lépni a medencébe, vagy egyenesen süllyeszteni szeretnénk a jakuzzit.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!