FreeflowSpas - EXCURSION

5 férőhely / 25 befúvó / 1.098 liter

AZ ÖSSZEJÖVETELEK MEDENCÉJE

Az Excursion jakuzzit határozott peremmel látták el, amin belül körben szinte bárhová letehetjük italunkat, poharunkat, más eszközeinket. A perem megakadályozza, hogy a medence szélére helyezett poharak oldalt leessenek. A szórakozást a hűtőrekesz teszi még gondtalanabbá, így barátainkkal családunkkal örömteli pillanatokat élhetünk át a medencében elmerülve. A beépített Plug-N-Play technológiának köszönhetően a medence beüzemeléséhez nincs szükség villanyszerelésre, a medencét egyszerűen csatlakoztatni kell. Az 5 üléses Excursion medence fekvőrésszel is rendelkezik, hogy a maximális kényelmet nyújtsa. 

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 5 személy
Méretek: 218 x 196 x 84 cm
Tömeg (száraz): 202 kg
Tömeg (vízzel): 1.300 kg
Űrtartalom: 1.098 liter
Befúvók: 25 db
 

Szűrők száma: 1
Kezelőpanel: IQ 2020
Áramigény: 230V, 50Hz 20A
(többfázisú)

EGYEDÜLÁLLÓAN STRAPABÍRÓ FELÜLETEK

A Freeflow jakuzzi sorozat kellemes, gárnitos hatású anyagból készül, amit a gyártó masszív keretre rögzít. A tapintása síkos, és síma jellegű, és a teflonhoz hasonló, ami nagyban megkönnyíti a masszázsmedence tisztán tartását. Az anyag rugalmas, és lényegében törhetetlen, és olyannyira strapabíró, hogy évek múltán sem lesz látható rajta a használat. Három színven áll rendelkezésre.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZÍNEK

A sorozat kialakításának koncepciója a rendkívüli strapabírás volt, és ezt a medence anyagot szinte lehetetlen megkarcolni, és éppen ezért talán a legidőállóbb ez a behatásokra érzéketlen anyagú medence típus. Az Excursion három színben áll rendelkezésre.

ESPRESSO

TAUPE

SAND

Tetőemelő

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelőt biztosít a gyártó a jakuzzijaihoz, válasszunk annak megfelelően, hogy a jakuzzi környékén hol és mekkora hely áll rendelkezésre.

Jakuzzi lépcső

JAKUZZI LÉPCSŐ 

A Watkins masszázsmedencékhez rendelhető lépcső is, ami nagyban segítheti a medencébe be és kiszállást. A lépcső igen javasolt a jakuzzikhoz, és csak akkor hagyhatjuk el inkább, ha egy épített magasabb helyről be tudunk lépni a medencébe, vagy egyenesen süllyeszteni szeretnénk a jakuzzit.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!