FreeflowSpas - APTOS

5 férőhely / 18 befúvó / 1.003 liter

KÜLÖNLEGES FORMA ÉS ANYAG­HASZNÁLAT

Kialakítása során elsősorban az időtállóságot tartotta szem előtt a tengerentúli gyártó. Az Aptos fekvőhely nélküli “körbeülős” medence, ami társaságok kedvelt típusa. Fiataloknak, időseknek, kis gyerekes családoknak kitűnő választás, mert a padszerű ülés szabad mozgást tesz lehetővé a medencében. Az Aptos masszázsmedence 18 hidroterápiás fúvókával rendelkezik, és egy whirlpool jettel. Az ülőfelület tágas kialakításának köszönhetően 5 felnőtt is kényelmesen elfér benne. A masszázsmedencét Plug-N-Play technológiával láttál el, így beüzemeléséhez nincs szükség külön villanyszerelésre, csupán egy hagyományos 230V-os konnektorhoz kell csatlakoztatni.

SPECIFIKÁCIÓ

Férőhely: 5 személy
Méretek: 198 x 198 x 86 cm
Tömeg (száraz): 163 kg
Tömeg (vízzel): 1166 kg
Űrtartalom: 1.003 liter
Befúvók: 18 db
 

Szűrők száma: 1 db
Kezelőpanel: IQ 2020
Áramigény: 230V, 50Hz 20A (többfázisú)

EGYEDÜLÁLLÓAN STRAPABÍRÓ FELÜLETEK

A Freeflow jakuzzi sorozat kellemes, gárnitos hatású anyagból készül, amit a gyártó masszív keretre rögzít. A tapintása síkos, és síma jellegű, és a teflonhoz hasonló, ami nagyban megkönnyíti a masszázsmedence tisztán tartását. Az anyag rugalmas, és lényegében törhetetlen, és olyannyira strapabíró, hogy évek múltán sem lesz látható rajta a használat. Három színven áll rendelkezésre.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZÍNEK

A sorozat kialakításának koncepciója a rendkívüli strapabírás volt, és ezt a medence anyagot szinte lehetetlen megkarcolni, és éppen ezért talán a legidőállóbb ez a behatásokra érzéketlen anyagú medence típus. 
Az Aptos három színben áll rendelkezésre.

ESPRESSO

TAUPE

SAND

Tetőemelő

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL

A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelőt biztosít a gyártó a jakuzzijaihoz, válasszunk annak megfelelően, hogy a jakuzzi környékén hol és mekkora hely áll rendelkezésre.

Jakuzzi lépcső

JAKUZZI LÉPCSŐ 

A Watkins masszázsmedencékhez rendelhető lépcső is, ami nagyban segítheti a medencébe be és kiszállást. A lépcső igen javasolt a jakuzzikhoz, és csak akkor hagyhatjuk el inkább, ha egy épített magasabb helyről be tudunk lépni a medencébe, vagy egyenesen süllyeszteni szeretnénk a jakuzzit.

Termékünket megvásárolhatja webshopunkon is!