Jakuzzi thermotető
tetőemelő szerkezetei


A legtöbb jakuzzink thermotetejének könnyű mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent a könnyűfémből készült tetőemelő szerkezet.

Válasszunk olyat, ami leginkább megfelel a medencénk típusának illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz, vagyis hogy mennyi és milyen méretű, "alakú" szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedece oldalai mentén.

Innovatív megoldások - Foldaway tetőemelő

A HotSpring masszázsmedencék
igazi különlegessége a világ
első és egyetlen teljesen
automate tetőemelő rendszere,
a Foldaway. Segítségével igény esetén
teljes körpanorámát teremthetünk masszázsmedencénk körül. A vezérlése
rendkívül rugalmasan van kialakítva,
működtethető távirányítóval, de
mobil eszközökkel is.
A technikai kivitelezése korunk legjobb anyagfelhasználására vall, mind a motor,
mint a karbon szerkezet kialakítása
tekintetében, a vezérlése pedig integrálva
lett a Hotspring vezérlésbe.Jakuzzi korlát

A masszázsmedence vagy jakuzzi korlát azoknak jelenthet segítséget, akiknek nehézséget jelent a medencébe ki- és beszállás. Használaton kívül a medence oldalára hajtható. Felülete puha csúszásmentes gumiréteggel burkolt.

Jakuzzi napernyő

A medence napernyőt a rudazatán állítható csörlővel tudjuk állítani, és be-
csukni. A lábrészéből kivehető és nagyon kis helyen tárolható. Kisgyermekes családoknak különösen ajánlható.

Masszázsmedence lépcső


Kínálatunkban masszázsmedencéhez olyan lépcsőt választhat, melynek színe megegyezik az oldalburkolat színével.
A lépcső fontos tartozék, mert nagyban megkönnyíti a medencébe beszállást és a kijövetelt. Anyaga szintetikus, kialakítása robosztus, fémszerkezetű.

Sószekrény

Napjainkban egyre többen szenvednek az allergiás és felső-légúti megbetegedések tüneteitől, melyek gyógyszeres kezelése során számos mellékhatás jelentkezhet. A Dr. Wolf az orvosilag elismert gyógymódot alkalmazza a sószekrénnyel.
  Fürdődézsa

A kör alakú, illetve egyedi igények szerint ovális formában is készülő beltéri fürdődézsák alapanyaga minőségi akácfa, felületüket olajjal kezelik. E tulajdonságainak köszönhető, hogy a dézsák ellenállnak az időjárás viszontagságainak.
   
   
Aqua Finesse Hot Tub

Az AquaFinesse egy szabadalmi oltalom alatt álló medencék tisztítására szolgáló víztisztító adalékanyag, amely legkényelmesebb módja a fürdővíz tisztántartásának. 

Nincsenek a szokásos kemikáliák, csupán a kristálytiszta vizet ígérő környezetbarát, modern adalék. 
Az AquaFinesse egy pofonegyszerűen használható termék, amelynek használata csupán heti egyszeri alkalommal néhány perces művelet.
Az AquaFinesse segít abban, hogy időt takarítson meg, és ne költse pénzét feleslegesen a masszázsmedence vegyszerek különböző formáinak folyamatos tesztelésével. Meggyőződésünk, hogy az AquaFinesse az egyetlen igazán egyszerű megoldás a jakuzzik vízkezelésében. A szokásos napi szintű odafigyelés helyett elegendő hetente egy alkalommal foglalkoznia a medencevíz karbantartásával, és folyamatosan kellemes, kristálytiszta vízben fürdőzhet. Az AquaFinesse™ használata a medencevíz fertőtlenítő szer igényét jelentősen csökkenti, így elegendő csupán a lassan oldódó fertőtlenítő (triklór) tabletta használata.
Aqua Finesse SpaClean csőrendszer tisztító tabletta

Az AquaFinesse SpaClean termék egy kombinált tisztítószer, melyet vízzel átjárt és elszennyeződött vízvezetékek illetve a hozzájuk csatlakozó szivattyúk tisztítására fejlesztettek ki, melyek hagyományos fizikai eljárással lényegében megközelíthetetlenek. Ez a módszer kényelmesebb, egyszerűbb a korábbiaknál és csökkenti vagy kiváltja a rendkívül erős vegyi anyagok, a maró hatású tisztítószerek használatát a korábbi lerakódásra hajlamos területeken. A SpaClean csak normál lerakódásokat tud a pezsgőfürdő, masszázsmedence, jakuzzi rendszeréből kitisztítani, a nem rendeltetésszerű használat során keletkező extrém lerakódásokat, előfordulhat, hogy nem oldja fel megfelelően. Használata után friss vízzel kell feltölteni a rendszert – és ajánlott későbbiekben az AquaFinesse TM –szel megőrizni a medencénk vizének tisztaságát.
Filter Cleaner

Vízszűrők tisztítása 
AquaFinesse FilterCleaner-rel


Javasoljuk, hogy hetente tisztítsa szűrőjét. A Filter Cleaner-rel megőrizheti szűrője épségét, mert annak szerkezetét a korábbi szerekhez képest sokkal kevésbé veszi igénybe. A jó minőségű víz egyik előfeltétele a tiszta és átjárható szűrő.

Uszodai vízkezelő rendszer 

AquaFinesse ™ POOL PUCK (30)
egy környezetbarát adalékanyag


Hatásai: 
vízlágyító hatású, a kalcium lerakódást csökkenti, a vízvonal és a falak mentén a lerakódásokat megszünteti, beállítja a víz ph értékét, heti egyszeri adagolással használható, kiemelten meleg és napfényes körülmények között is használható.
vízkezelő szerek a webshopunkon >>>
   
 
spatrend - 2096 üröm, kőbánya út 16. - prémium minőségű masszázsmedencék, jakuzzik, wellness eszközök - minden jog fenntartva © - adatvédelem>>
Jakuzzi tetőemelő képet nagyít! Jakuzzi tetőemelő képet nagyít!